Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"

Ο θριαμβευτής Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξήγησε τους λόγους που η Πορτογαλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, "έπλεξε" το εγκώμιο των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Σάντος: "Απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πάντα έλεγα πως είμαστε ομάδα. Ποτέ δεν έκρυψα της σκέψεις μου, πάντα έλεγα στους παίκτες μου τι έχω στο μυαλό μου. Πάντα τους έλεγα πως έχουμε το ταλέντο, απλά πρέπει να παλέψουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, να τρέξουμε περισσότερο από αυτούς και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από αυτούς".

"Έχουμε φανταστική ομάδα. Πάντα πίστευαν αυτό που τους είχα πει: πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Τα καταφέραμε γιατί ήμασταν απλοί σαν περιστέρια, σοφοί σαν φίδια".

"Όπου πηγαίναμε υπήρχαν Πορτογάλοι φίλαθλοι. Μας εμψύχωναν. Είναι δύσκολο να περιγράψεις τα συναισθήματα των παικτών. Ο αρχηγός μας έκανε τρομερή προσπάθεια. Έχει φοβερό ομαδικό πνεύμα. Δύο φορές προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα, ενώ ήταν αποδυτήρια και στον πάγκο πολύ σημαντικός για μας. Πίστεψε, όπως και εγώ. Απόψε ήταν η νύχτα μας".

Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε τους Έλληνες για την στήριξη, με δηλώσεις του στην Μικτή Ζώνη.

"Σε όλους τους Έλληνες, ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα είναι στην καρδιά μου", ήταν το σχόλιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μίλησε ελληνικά ο Σάντος: "Πάντα στην καρδιά μου οι Έλληνες!"
O... προπονητής Ρονάλντο κι οι επικές αντιδράσεις του
Ο σταρ έγινε ένα παιδί που κλαίει γιατί δεν αντέχει
Πορτογαλία - Γαλλία 1-0 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK