Ανακοινώθηκε από την εθνική Πορτογαλίας ο Σάντος

O Φερνάντο Σάντος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τρίτης (23/9) ο νέος προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, αναλαμβάνοντας να την οδηγήσει στην τελική φάση του Euro 2016.

Ανακοινώθηκε από την εθνική Πορτογαλίας ο Σάντος

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας είχε μιλήσει με τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και το μόνο που είχε απομείνει ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο 59χρονος θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (24/9) και θα αναλάβει να οδηγήσει την εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του Euro 2016.

Ανακοινώθηκε από την εθνική Πορτογαλίας ο Σάντος

H ανακοίνωση της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρει: "Ο Φερνάντο Σάντος (59) είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής. Η παρουσίαση του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας θα γίνει στις 12:30 την Τετάρτη. Ο νέος τεχνικός έχει στο παρελθόν εργαστεί στις Εστορίλ, Εστρέλα Αμαδόρα, Πόρτο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ, εθνική Ελλάδας".

Υπενθυμίζεται πως ο Σάντος είχε τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα, ποινή η οποία αναμένεται να μειωθεί, με τον 59χρονο να ξεκινάει άμεσα δουλειά στη νέα ομάδα του.

Η Πορτογαλία έχει ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά του Euro 2016, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Αλβανία στην πρώτη της αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων. Στη συνέχεια η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει τις Δανία, Σερβία και Αρμενία.

Κατά την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, ο Σάντος οδήγησε τη χώρα στα προημιτελικά του Euro 2012, ενώ τον Ιούνιο του 2014, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στη φάση των "16' του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όπου αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK