Τσάνας: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες"

"Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για να φτάσουμε σε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη", τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης Ελλάδας-Τουρκίας, την Τετάρτη 5/3 στην Κατερίνη για τα προκριματικά του EURO 2013/15.

Τσάνας: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά, ο κ. Τσάνας δήλωσε:

" Ένα ακόμη σημαντικό ματς παίζουμε στην Κατερίνη και είμαστε όλοι χαρούμενοι, γιατί τον περασμένο Νοέμβρη κόντρα στη Σουηδία ο κόσμος και η τοπική Ένωση αγκάλιασαν την ομάδα και την βοήθησαν να πάρει μια σπουδαία νίκη με 5-1. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι της Εθνικής θα γεμίσουν ξανά το γήπεδο και θα δώσουν ώθηση στα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες για να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στην προκριματική φάση και μετά τη λήξη του αγώνα της Τετάρτης θα γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε για τη συνέχεια.

Η αναμέτρηση με την Τουρκία θα είναι δύσκολη, καθώς θα αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα γρήγορη και ποιοτική. Ασφαλώς, κι εμείς διαθέτουμε αξιόλογους παίκτες και δυνατό σύνολο, αν και από αυτόν τον αγώνα θα μας λείψουν αρκετοί διεθνείς. Φυσικά, στην αποστολή υπάρχουν 18 εξαιρετικοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για να φτάσουμε σε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη".

Τους διεθνείς εκπροσώπησε ο Χάρης Μαυρίας:

" Την Τετάρτη θα δώσουμε ένα από τα δυσκολότερα και σημαντικότερα παιχνίδια για τον όμιλό μας. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα της Τουρκίας, άλλωστε την αντιμετωπίσαμε στην Αττάλεια την προηγούμενη χρονιά. Αν και έχουμε μόνο δύο ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα γιατί ύστερα από τόσα χρόνια μαζί έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια. Θα δουλέψουμε πάνω στο πλάνο των προπονητών και μπορώ να σας πω ότι στην καλή μας μέρα δεν φοβόμαστε καμία ομάδα".

Εκτός ο Καπίνο

Μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρξε στο ρόστερ της Εθνικής για το ματς με την Τουρκία, καθώς ο Στέφανος Καπίνο δεν ακολούθησε την ελληνική αποστολή στην Κατερίνη και στη θέση του κλήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας αντί του Α' ΔΑΚ Κατερίνης (γηπέδου του αγώνα) για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός του χώρος λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης. Για την Τρίτη 4/3 έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στην Καρίτσα (11:00 και 17:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK