Χοντρό επεισόδιο με Σανμαρτεάν και Κέσερου

"Εμφύλιος" στις τάξεις της Ρουμανίας, ο οποίος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με τη Φινλανδία μεταξύ του Λουτσιάν Σανμαρτεάν και του Κλαούντιου Κέσερου και πλέον ο Ιορντανέσκου καλείται να κρατήσει τις ισορροπίες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Χοντρό επεισόδιο με Σανμαρτεάν και Κέσερου

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονη αντιπαράθεση καθώς διαφώνησαν για την εκτέλεση των στημένων (ο Ιορντανέσκου είχε δώσει στους δυο τους εντολή να εκτελούν) στο παιχνίδι με τους Φινλανδούς, ενώ το τελικό αποτέλεσμα στο ματς (1-1) όξυνε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πέμπτης οι δύο διεθνείς είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση, εκτοξεύοντας κατηγορίες ο ένας στον άλλον για αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αλλάξουν δωμάτιο, καθώς μέχρι πρότινος μοιράζονταν το ίδιο στις αποστολές. Συγκεκριμένα ο Κέσερου μετακινήθηκε και πλέον θα μένει μαζί με τον Ράζβαν Ρατς.

Όλα αυτά, πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τα Νησιά Φερόε, στον οποίο θα κριθεί αν θα πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016 στη Γαλλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK