Επίθεση της "MundoDeportivo" στον Πέδρο!

Οι απειλές του Πέδρο για αποχώρησε από την Εθνική Ισπανίας δεν θα μπορούσαν να μην σχολιαστούν από τον ισπανικό Τύπο.

Επίθεση της "MundoDeportivo" στον Πέδρο!

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Πέδρο σε ισπανικό κανάλι σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του στο Euro. Ο επιθετικός της Τσέλσι εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τον τρόπο χρησιμοποίησής του και απείλησε πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

"Είχα άλλες προσδοκίες όταν έφθασα εδώ, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα επιθυμούσα. Το να αποδεχθώ το συγκεκριμένο ρόλο (σ.σ. να βρίσκεται στον πάγκο) μού ήταν δύσκολο. Αν συνεχιστεί αυτό τότε δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να έρχομαι στο γκρουπ και να βρίσκονται με τους συμπαίκτες μου", σχολίασε ο 28χρονος άσος.

Μία ημέρα μετά η καταλανική "Mundo Deportivo" κυκλοφόρησε με επιθετικό πρωτοσέλιδο κατά του ποδοσφαιριστή, γράφοντας: "Γιατί δεν σκας;".

Επίθεση της "MundoDeportivo" στον Πέδρο!

Βέβαια ο Πέδρο τα... "μάζεψε" λίγο αργότερα ζητώντας συγνώμη από όποιον ενοχλήθηκε: "Δεν έχω μετανιώσει, μίλησα με τον Ντελ Μπόσκε, δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, αν και είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είμαι έξι χρόνια με την εθνική Ισπανίας, δεν ήταν επίθεση απέναντι στον προπονητή, αλλά εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους θα το κάνω.

Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και το καταλαβαίνουν, το σημαντικό είναι η ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον Ντελ Μπόσκε γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα κατακτήσει ούτε Μουντιάλ, ούτε Euro. Αν κάποιος ενοχλήθηκε ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν κάτι για να γίνει τόσο μεγάλο θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απειλεί με αποχώρηση από την εθνική Ισπανίας ο Πέδρο!
Απειλεί με αποχώρηση από την εθνική Ισπανίας ο Πέδρο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK