Η εθνική Ισπανίας χωρίς παίκτη της Μπαρτσελόνα στην 11άδα!

Χρειάστηκε να περάσουν ακριβώς 10 χρόνια για να δούμε την εθνική Ισπανίας χωρίς ούτε έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα στο βασικό σχήμα. Δείτε ποιους χρησιμοποίησε ο Ντελ Μπόσκε κόντρα στην Ουκρανία. Ποια ήταν η τελευταία ενδεκάδα της "φούρια ρόχα" χωρίς "μπλαουγκράνα" στην σύνθεσή της.

Η εθνική Ισπανίας χωρίς παίκτη της Μπαρτσελόνα στην 11άδα!

Μια ενδεκάδα που δεν είχε μέσα ούτε έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα παρέταξε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εντύπωση μιας και τα τελευταία χρόνια οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας. Ωστόσο οι καιροί αλλάζουν. Έτσι λοιπόν κόντρα στην Ουκρανία αγωνίστηκαν οι:

Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάριο Γκασπάρ (Βιγιαρεάλ), Ετσέιτα (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νάτσο (Ρεάλ), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αλκάνταρα (Μπάγερν), Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Φάμπρεγας (Τσέλσι), Νολίτο (Θέλτα), Ίσκο (Ρεάλ), Πάκο (Βαλένθια)

Βέβαια στο 75' και στο 85' πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή οι Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς που αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα.

Η εθνική Ισπανίας χωρίς παίκτη της Μπαρτσελόνα στην 11άδα!

Τελευταία φορά που η εθνική Ισπανίας παρατάχθηκε χωρίς παίκτης της Μπαρτσελόνα στην 11άδα ήταν τον Οκτώβριο του 2005. Πριν δηλαδή από ακριβώς 10 χρόνια. Στο παιχνίδι κόντρα στο Σαν Μαρίνο προκριματικά του Μουντιάλ 2006 είχαν αγωνιστεί οι:

Κασίγιας (Ρεάλ), Ράμος (Ρεάλ), Χουανίτο (Μπέτις), Ιμπάνιεθ (Ατλέτικο), Αντόνιο Λόπεθ (Ατλέτικο), Αλμπέλδα (Βαλένθια), Ντε λα Πένια (Εσπανιόλ), Ραούλ (Ρεάλ), Ρέγες (Άρσεναλ), Φερνάντο Τόρες (Ατλέτικο) και Βίγια (Βαλένθια).

Ενώ τότε ως αλλαγή είχαν περάσει οι Μπαράχα, Μίστα και Βιθέντε που αγωνίζονταν στη Βαλένθια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK