Ξέσπασε ο Πικέ: "Ρωτήστε τον κόσμο πότε θα σταματήσει να αποδοκιμάζει"

Για μία ακόμη φορά σε φάση...άμυνας βρέθηκε ο Ζεράρδ Πικέ μετά από αγώνα της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Ξέσπασε ο Πικέ: "Ρωτήστε τον κόσμο πότε θα σταματήσει να αποδοκιμάζει"

Ο Καταλανός στόπερ δεν μπόρεσε να βρει την ησυχία του ούτε στο Λογκρονιό όπου και αποδοκιμάστηκε κατά τον αγώνα της φούρια ρόχα με το Λουξεμβούργο.

Μετά το τέλος του ματς έδειξε μάλλον...κουρασμένος από την όλη κατάσταση: "Πάντα τα δίνω όλα γι' αυτήν την ομάδα και πάντα κάνω τη δουλειά μου. Μη με ρωτάτε όμως πότε θα σταματήσουν οι αποδοκιμασίες, ρωτήστε τον κόσμο.

Εχει συμβεί χίλιες φορές. Αλλά για μένα δεν πρέπει να αμφιβάλετε. Βρίσκομαι στις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας από τα 16 μου χρόνια. Ποτέ δεν έχω πει κάτι εναντίον της Εθνικής ή εναντίον αυτής της χώρας" είπε αγανακτισμένος ο Πικέ ο οποίος πάντως έχει εκφραστεί κατά καιρούς υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ