Ντελ Μπόσκε: "Ο Κασίγιας είναι θυμωμένος μαζί μου, δεν τον αποχαιρέτησα καν"

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση του με τον Ίκερ Κασίγιας προχώρησε ο πρώην (πλέον) προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε. Τι δήλωσε για την συμπεριφορά του έμπειρου τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του Euro.

Ντελ Μπόσκε: "Ο Κασίγιας είναι θυμωμένος μαζί μου, δεν τον αποχαιρέτησα καν"

Καλεσμένος στο ισπανικό ραδιόφωνο "Cadena Ser" ήταν ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας.

Η πρόωρη αποχώρηση της "φούρια ρόχα" από το Euro, καθώς φυσικά και οι σχέσεις του έμπειρου κόουτς με τον Ίκερ Κασίγιας τέθηκαν επί τάπητος με τον ίδιο να απαντά:

Για τη συμπεριφορά του Κασίγιας: "Με τους συμπαίκτης του ήταν μια χαρά, σωστός, αλλα με το τεχνικό τιμ έτσι κι έτσι. Γι' αυτό και ο μοναδικός που δεν έστειλα μήνυμα ήταν ο Κασίγιας. Ένιωθε άσχημα μαζί μου, αλλά και με τον Χαβιέρ Μινιάνο (φυσιοθεραπευτής) και τον Τόνι Γκράντε (βοηθός προπονητής). Με τους υπόλοιπους δεν είχε θέμα. Ο θυμός του ήταν με εμάς".

Spain's head coach Vicente Del Bosque (L) and team captain Iker Casillas look at  Argentina's President Cristina Fernandez de Kirchner during a ceremony at the Casa Rosada Presidential Palace in Buenos Aires September 6, 2010. Spain will play a friendly soccer match against Argentina on September 7.  REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER POLITICS)
Spain's head coach Vicente Del Bosque (L) and team captain Iker Casillas look at Argentina's President Cristina Fernandez de Kirchner during a ceremony at the Casa Rosada Presidential Palace in Buenos Aires September 6, 2010. Spain will play a friendly soccer match against Argentina on September 7. REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER POLITICS) REUTERS

Για το αν νιώθει άσχημα ο Κασίγιας: "Ναι σίγουρα και τον καταλαβαίνω. Θα είναι θυμωμένος μαζί μου. Θα σκέφτεται ότι δεν του φερθήκαμε καλά. Ωστόσο η επιλογή να παίξει ο Ντε Χέα ήταν όλης της ομάδας. Εξέτασα κι άλλους τερματοφύλακες, αλλά αποφάσισα να καλέσω τον Κασίγιας. Θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για έναν παίκτη που έχει παίξει 167 παιχνίδια με την Εθνική και δεν πιστεύω ότι δύο ή τρία παραπάνω θα άλλαζαν κάτι στο βιογραφικό του".

Για το αν τον έχει απογοητεύσει ο Κασίγιας: "Όχι δεν με απογοήτευσε. Αντίθετα, τον σέβομαι. Έχω μία ανάμνηση μάλιστα όταν πρωτογνωριστήκαμε στα 9 του χρόνια. Ξέρω τους γονείς του εδώ και πολύ καιρό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ντελ Μπόσκε ενημέρωσε ότι φεύγει από Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK