Ιμπραχίμοβιτς: "ΕΓΩ είμαι η Σουηδία!"

Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα της Σουηδίας. Διαβάστε το απίστευτο μήνυμά του στο instagram.

Ιμπραχίμοβιτς: "ΕΓΩ είμαι η Σουηδία!"

Η αναμέτρηση της Σουηδίας με το Βέλγιο ήταν η τελευταία με το εθνόσημο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αφού οι Σουηδοί γνώρισαν την ήττα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο 34χρονος άσος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με το Βέλγιο, πως αυτό θα είναι το "κύκνειο άσμα" με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε περίπτωση που δεν έπαιρνε την πρόκριση για τους "16".

Λίγο αργότερα λοιπόν, μέσω instagram αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό της Εθνικής Σουηδίας όπως μόνο εκείνος ξέρει...

"Ήρθα από ένα μέρος που αποκαλείται από τον κόσμο γκέτο Ρόζενγκαρντ, κατέκτησα τη Σουηδία και την έκανα χώρα μου. Με τον δικό του τρόπο. Εγώ είμαι η Σουηδία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Σουηδίας. Χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Θα είστε πάντα στην μπλε και κίτρινη καρδιά μου. Σας αγαπώ".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ