Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι υπερήφανος για όσα πέτυχα με τη Σουηδία"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας στην αναμέτρηση με το Βέλγιο και με δηλώσεις του εμφανίστηκε υπερήφανος για όσα πέτυχε στην καριέρα του.

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι υπερήφανος για όσα πέτυχα με τη Σουηδία"

Η αναμέτρηση της Σουηδίας με το Βέλγιο ήταν η τελευταία με το εθνόσημο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αφού οι Σουηδοί γνώρισαν την ήττα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο 34χρονος άσος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα με το Βέλγιο, πως αυτό θα είναι το "κύκνειο άσμα" με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε περίπτωση που δεν έπαιρνε την πρόκριση για τους "16".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο "Ίμπρα" μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εμφανίστηκε υπερήφανος για όσα πέτυχε με τη φανέλα της Σουηδίας, ενώ αποκάλυψε πως έχει μόνο όμορφες αναμνήσεις απ' το πέρασμά του.

"Είμαι πολύ υπερήφανος για την καριέρα μου. Είμαι απλά ένα αγόρι από ένα μικρό προάστιο του Μάλμε, όπου εκπροσώπησε τη χώρα του. Μάλιστα, κατάφερα να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είμαι υπερήφανος για όσα πέτυχα και θα έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις απ' την πορεία μου με το εθνόσημο", ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σουηδία - Βέλγιο 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK