Έξαλλοι πανηγυρισμοί και κλάματα από τους παίκτες της Τουρκίας

Η απευθείας πρόκριση της Τουρκίας στην τελική φάση του Euro 2016 ως καλύτερη τρίτη κι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους την τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, δεν έλειψαν κι οι συγκινητικές στιγμές με πρωταγωνιστή τον Αρντά Τουράν. Δείτε PHOTOS & VIDEO.

Η Τουρκία κατάφερα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να πάρει την απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2016 ως καλύτερη τρίτη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ο Σελτσούκ Ινάν, ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όγκμουντουρ Κρίστινσον και παράλληλα την Τουρκία στα τελικά.

Όπως είναι λογικό, μετά την επίτευξη του γκολ υπήρξαν έντονοι και έξαλλοι πανηγυρισμοί, καθώς όλος ο... πάγκος της Τουρκίας "εισέβαλε" στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τον σκόρερ, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών. Μάλιστα, ο αρχηγός, Αρντά Τουράν δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

Δείτε το VIDEO με τους πανηγυρισμούς μετά το γκολ:

 

Δείτε τις PHOTOS με τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

10η αγ.: Στα τελικά Κροατία, Τουρκία, στα μπαράζ Βοσνία, Νορβηγία, Ουγγαρία

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Euro 2016 κι αποκλεισμοί "βόμβες"