Ρόμπσον-Κάνου: Ο Αγγλος που οδήγησε την Ουαλία στους "4"

Ο Χαλ Ρόμπσον-Κάνου μπορεί να παίζει για την Ουαλία αλλά είναι βέρος Αγγλος με συμμετοχές μάλιστα στις εθνικές ομάδες της Αγγλίας.

Ακόμα και μετά τον αποκλεισμό τους από το Euro, οι Αγγλοι εξακολοθούν να πληγώνονται στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στον αγώνα της Ουαλίας με το Βέλγιο για παράδειγμα είδαν τον Χαλ Ρόμπσον-Κάνου να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ και ουσιαστικά να αλλάζει το μομέντουμ του αγώνα υπέρ των Ουαλών.

Που "κολλάνε" οι Αγγλοι σ' αυτό; Ο σκόρερ του εκπληκτικού τέρματος είναι Αγγλος, γεννημένος στο Ακτον και μάλιστα έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές στις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Αγγλίας!

Απλώς το 2010 ο 21χρονος, τότε, Κάνου επέλεξε να παίξει στην Ουαλία απ' όπου καταγόταν η...γιαγιά του. Και έξι χρόνια μετά δικαιώθηκε.

Εχει ήδη παίξει ήδη 34 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Ουαλίας και έχει πετύχει 4 γκολ. Είναι τώρα να μην τραβούν τα μαλλιά τους οι Αγγλοι;

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα