"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο "διέλυσε" με 5-1 την Παρτιζάν στο "Σαν Μαμές", ενώ η Τότεναμ ανέβηκε στην κορυφή του 10ου ομίλου μετά τη νίκη με 2-1 επί της Άντερλεχτ. Η Νάπολι είχε εύκολο βράδυ κόντρα στην Μίντιλαντ και με το εμφατικό 5-0 εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Europa League. Θριαμβευτική νίκη της Ντόρτμουντ επί της Καμπάλα, το γκολ του Άιμπ χάρισε το διπλό στη Λίβερπουλ στο Καζάν, "λευκή" ισοπαλία για Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε.

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παρτιζάν 5-1

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ινιάκι Γουίλιαμς, επικράτησε με 5-1 της Παρτιζάν στο "Σαν Μαμές". Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε προβάδισμα στους Βάσκους στο 15', όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ουμαρού έφερε το ματς στα ίσα. Η χαρά των Σέρβων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 19', ο Γουίλιαμς, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού τους Βάσκους. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο ρυθμό του αγώνα και στο 40ο λεπτό ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο "γερόλυκος" Άριτς Αντούριθ έκανε το 4-1 στο 71', ενώ το.... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελουστόνδο στο 81ο λεπτό.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιάγο Ερερίν, Μπόβεδα, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (73' Ελουστόντο), Ραούλ Γκαρθία (67' Εράσο), Ινιάκι Γουίλιαμς (64' Ντε Μάρκος), Σουσαέτα, Αντούριθ.

Παρτιζάν: Κλιάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπαλάζιτς (26' Τσίρκοβιτς), Φραμπρίσιο, Σούμπιτς, Γέβτοβιτς, Μπάμποβιτς, Λούκιτς, Γκρμπιτς, Στεβάνοβιτς (74' Νίνκοβιτς), Ουμαρού (46' Σάπονιτς).

Τότεναμ - Άντερλεχτ 2-1

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Η Τότεναμ, παρότι δυσκολεύτηκε απέναντι στην μαχητική Άντερλεχτ, εντούτοις πήρε τη νίκη με 2-1 στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Οι "πετεινοί" άνοιξαν το σκορ με τον... συνήθη ύποπτο, Χάρι Κέιν στο 29', ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Προτό και τον "κεραυνοβόλησε" για το 1-0. Οι Βέλγοι πίεσαν για την ισοφάριση και είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς στο 72', με εξαιρετική προβολή του Εζέκιελ. Τελικά, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πήραν την πολύτιμη νίκη με τρομερό σουτ του Ντεμπελέ στο 87'. Με τη συγκεκριμένη νίκη, οι Άγγλοι ανέβηκαν στην κορυφή του 10ου ομίλου, εκμεταλλευόμενοι την γκέλα της Μονακό.

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις, Ντιρ, Μέισον (73' Ντεμπελέ), Άλι (77' Ονόμα), Λαμέλα, Έρικσεν (59' Σον Χέουνγκ-Μιν), Κέιν.

Άντερλεχτ: Προτό, Ζιλέ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Εν'Σακαλά (83' Κοντέ), Ντέντονκερ, Τίλεμανς (69' Εζέκιελ), Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ (89' Ιντρισά Σιλά), Ντεφούρ, Οκάκα.

Σπάρτα Πράγας - Σάλκε 1-1

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης, η Σπάρτα Πράγας με τη Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Λάφατα με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους Τσέχους, όμως στο 20', ο Γκάις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες των δύο ομάδων κυνήγησαν το γκολ της νίκης, αλλά όποτε χρειάστηκε οι γκολκίπερ δήλωσαν "παρών" κι αποσόβησαν τον κίνδυνο. Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, έχασαν μία τεράστια ευκαιρία να... καθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση-πρωτιά από απόψε.

Σπάρτα Πράγας: Μπίτσικ, Μαρέτσεκ, Μπράμπετς, Ναμουανεσού, Χιμπς, Γιράτσεκ, Ντότσκαλ, Ματεγιόβσκι, Φατάι (88' Κονατέ), Κρεΐτσι, Λαφάτα (90' Γιούλις).

Σάλκε: Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Αόγκο, Γκάις, Χέιμπιεργκ, Γκορέτσκα (87' Κολάσινατς), Σανέ (82' Μαξ Μάιερ), Τσουπό-Μοτίνγκ, Χούντελααρ (77' Ντι Σάντο).

Νάπολι - Μίντιλαντ 5-0

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε η Νάπολι στους "32" του Europa League. Οι "παρτενοπέι" άνοιξαν το σκορ στο 13' με γκολ του Ελ Καντουρί και 10 λεπτά αργότερα ο Γκαμπιαντίνι έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Ισίνιε. Ο 23χρονος Ιταλός ήταν αυτός που "έγραψε" και το 3-0 στο 38', σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στην αναμέτρηση και στο 55' ο Μάτζο έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καγεχόν στο 77'.

Νάπολι: Ρέινα, Μάτζο, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Στρίνιτς (69' Ισάι), Βαλντιφιόρι, Νταβίντ Λόπεθ, Χάμσικ (53' Αλάν), Ελ Καντουρί, Ινσίνιε (57' Καγιεχόν), Γκαμπιαντίνι.

Μίντιλαντ: Άντερσεν, Ρέμερ, Μπάνγκααρντ, Σβιατσένκο, Νόβακ, Χάνσεν (46' Ουρένια), Σπαρπ, Πόουλσεν, Όλσον (69' Σίστο), Ρόγερ, Ονουάτσου (62' Πούσιτς).

Ρούμπιν Καζάν - Λίβερπουλ 0-1

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League πήρε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ρούμπιν Καζάν με 1-0. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 6', όταν το σουτ του Μίλνερ σταμάτησε στο δοκάρι. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους άργησε αλλά τελικά ήρθε στο 52'. Ο Τζόρντον Άιμπ "εκτέλεσε" τον γκολκίπερ της Ρουμπίν και με δυνατό δεξί διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής "έγραψε" το 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και υποχρεώνοντας την Ρούμπιν στη πρώτη της ήττα στην Ευρώπη.

Ρούμπιν Καζάν: Ριζικόβ, Κοτούνιο, Καμπόλοβ, Κβερκβέλια, Ναμπιούλιν, Γκεοργκίεβ, Κίσλιακ, Κάρλος Εντουάρντο, Κανουνικόβ, Καραντενίζ, Ντέβιτς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Τζο Άλεν, Μίλνερ, Εμρέ Τζαν, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Άιμπ, Μπεντεκέ.

Ντόρτμουντ - Καμπάλα 4-0

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Στο άλλο ματς του ομίλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, η Ντόρτμουντ δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Καμπάλα. Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια του Ρόις στο 28' και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον ασταμάτητο Ομπαμεγιάνγκ. Οι Γερμανοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί και με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκης τους. Ο Ζενιόβ με αυτογκόλ έκανε το 3-0 στο 67' και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μιχιταριάν στο 70'.

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Γκίντερ (62' Γκιουντογάν), Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Βάιγκλ, Γκονσάλο Κάστρο, Μχιταριάν, Ρόις (46' Γιανουζάι), Ομπαμεγιάνγκ (68' Αντριάν Ράμος).

Καμπάλα: Πετζκιέβιτς, Ντασνταμίροβ, Στάνκοβιτς, Βέρνιντουμπ, Ρικαρντίνιο, Ραφαέλ Σάντος, Γκάι, Μέσα Κόλι (76' Καμάλοβ), Ζενιόβ (86' Ζαργκάροβ), Ντοντό, Αντόνοβ (68' Φακούντο Περέιρα).

Άγιαξ - Φενέρμπαχτσε 0-0

"Χείμαρρος" η Αθλέτικ, σπουδαία νίκη για Τότεναμ, πρόκριση για Νάπολι

Χωρίς νίκη στο Europa League φέτος παραμένει ο Άγιαξ, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο "τρίποντο" ούτε την 4η αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρ. Η "λευκή" ισοπαλία αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Περέιρα που με το βαθμό αυτό διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους "32".

'Αγιαξ: Σίλεσεν, Τέτε, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ρίντεβαλντ, Μπάζουρ, Γκούντελ (76' Σερέρο), Κλάασεν, Ελ Γκαζί (33' Σένε), Φίσερ (53' Γιουνές), Μίλικ.

Φενέρμπαχτσε: Ντεμιρέλ, Γκιονιούλ, Κιερ, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ, Σόουζα, Τοπάλ, Ντιέγκο (74' Τουφάν), Ποτούκ, Νανί (64' Φερναντάο), Φαν Πέρσι (80' Σεν).

Τα ματς των 18:00

Αν και προηγήθηκαν επί των Λοκομοτίβ Μόσχας και Μονακό αντίστοιχα, οι Μπεσίκτας και Καραμπάγκ δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού και τα δύο ματς ολοκληρώθηκαν με το σκορ στο 1-1. δυνατό σουτ του Κουαρέσμα, αλλά ο Νιάς στο 76' έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στο άλλο ματς των 18:00, η Καραμπάγκ άνοιξε το σκορ στο 39' με πλασέ του Αρμεντέρος, αλλά η Μονακό απάντησε στο 72΄με γκολ του Ιβάν Καβαλέιρο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Άγιαξ - Φενέρμπαχτσε 0-0

Σέλτικ - Μόλντε 1-2

(26' Κόμονς - 21' Ελιουνουσί, 37' Χέσταντ)

2ος όμιλος

Σιόν - Μπορντό 1-1

(94' Σάλατιτς - 67' Τουρέ)

Ρούμπιν Καζάν - Λίβερπουλ 0-1

(52' Άιμπ)

3ος όμιλος

Ντόρτμουντ - Καμπάλα 4-0

(28' Ρόις, 45' Ομπαμεγιάνγκ, 67' (αυτ.) Ζενιόβ, 70' Μεχιταριάν)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1

(33' Αρί, 67' (πεν.) Ζοαοζίνιο - 91' Μακ)

4ος όμιλος

Νάπολι - Μίντιλαντ 5-0

(13' Ελ Καντουρί, 23', 38' Γκαμπιαντίνι, 54' Μάτζο, 77' Καγεχόν)

Μπριζ - Λέγκια 1-0

(38' Μουνιέ)

5ος όμιλος

Βικτόρια Πλζεν - Ραπίντ Βιέννης 1-2

(71' Χολέντα - 13', 77' Σόμπερσμπεργκερ)

Ντιναμό Μινσκ - Βιγιαρεάλ 1-2

(69΄Βίτους - 72' (πεν.), 86' Σολδάδο)

6ος όμιλος

Μαρσέιγ - Μπράγκα 1-0

(39' Εν'Κουντού)

Χρίνινχεν - Λίμπερετς 0-1

(81' (αυτ.) Παντ)

7ος όμιλος

Ρόζενμποργκ - Λάτσιο 0-2

(9', 29' Τζόρτζεβιτς)

Σεντ Ετιέν - Ντνίπρο 3-0

(38' Μονέ-Πακέ, 52' Μπέριτς, 65' Αμουμά)

8ος όμιλος

Μπεσίκτας - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1

(58' Κουαρέσμα - 76' Νιάς)

Σκεντέρμπεου - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0

(14', 19' Λιλάι, 56' Νιμαγκά)

9ος όμιλος

Μπελενένσες - Βασιλεία 0-2

(45 +1' Γιάνκο, 64' Εμπολό)

Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα 0-2

(42', 83' Ίλιτσιτς)

10ος όμιλος

Καραμπάγκ - Μονακό 1-1

(39' Αρμεντέρος - 72΄Ιβάν Καβαλέιρο)

Τότεναμ - Άντερλεχτ 2-1

(29' Κέιν, 87' Ντεμπελέ - 72' Εζέκιελ)

11ος όμιλος

Αστέρας Τρίπολης - ΑΠΟΕΛ 2-0

(2' Μπερτόγλιο, 45' Γιάννου)

Σπάρτα Πράγας - Σάλκε 1-1

(6' Λάφατα - 20 Γκάις πεν.)

12ος όμιλος

Άουγκσμπουργκ - Άλκμααρ 4-1

(24', 33', 74' Μπομπαντίγια, 66' Ντονγκ Ουόν Γι - 45' Γιάνσεν)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παρτιζάν 5-1

(15', 19' Γουίλιαμς, 40' Ετσεμπαρία, 71' Αντούριθ, 81' Ελουστόνδο - 17' Ουμαρού)

Το πανόραμα του Europa League

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους "32": Νάπολι, Ντόρτμουντ, Μόλντε και Ραπίντ Βιέννης

Το live των αναμετρήσεων

22:00
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων των 22:05 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.
22:01
Ας δούμε τις συνθέσεις στις 10 αναμετρήσεις
22:02

7ος όμιλος


ΡΟΣΕΝΜΠΟΡΓΚ: Χάνσεν, Σβένσον, Ρεγκίνιουσεν, Έιγιοφσον, Σκιέλβικ, Σέλνες, Γένσεν, Μίντζε, Χέλαντ, Μίκελσεν, Σέντερλουντ.
ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό, Χεντιλέτι, Χουτ, Ράντου, Ονάζι, Κατάλντι, Ραβέλ Μόρισον, Καντρέβα, Κίσνα, Τζόρτζεβιτς.

ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Κλερκ, Περίν, Φλορεντέν Πογκμπά, Ασού-Εκοτό, Παζό, Λεμουάν, Μονέ-Πακέ, Ισερίκ, Μπέριτς, Ρου.
ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Τόμετσακ, Ντόουγκλας, Φεντέτσκι, Γκουέγ, Λέο Μάτος, Εντμάρ, Τσεμπεριάτσκο, Ροτάν, Ματέους Νασιμέντο, Σελεζνιόβ.
22:02

8ος όμιλος


ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ: Σέχι, Βανγέλι, Ράντας, Γιασανίτσα, Αμπάζι, Νιμαγκά, Λιλάι, Εσκερντίνια, Λατίφι, Μπερίσα, Ολαγίνκα.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ρικάρντο Εσγκάιο, Έβερτον, Τόμπιας Φιγκειρέδο, Χόναταν Σίλβα, Άντριεν Σίλβα, Μπρούνο Παουλίστα, Κάρλος Μανέ, Ματέους Περέιρα, Τανάκα, Χέφερσον Μοντέρο.
22:03

9ος όμιλος


ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Ούγκο Βεντούρα, Ζοάο Αμορίμ, Γκονσάλο Σίλβα, Γκονσάλο Μπραντάο, Φιλίπε Φερέιρα, Ρουμπέν Πίντο, Αντρέ Σόουζα, Τιάγκο Σίλβα, Στούρζεον, Κούκα, Λουίς Λεάλ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Λανγκ, Σούχι, Ακάνζι, Σαφάρι, Τόλαντ Τζάκα, Ελ Νενί, Τσούφι, Εμπολό, Μπιάρνασον, Γιάνκο.

 
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μπούριτς, Κετζιόρα, Ντούντκα, Καμίνσκι, Κάνταρ, Τέτε, Τράλκα, Φορμέλα, Παβλόβσκι, Λινέτι, Χαμαλάινεν.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σέπε, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Αστόρι, Βεσίνο, Μάριο Σουάρεθ, Μπλάστσικόβσκι, Ματίας Φερνάντες, Μπερναρντέσκι, Τζουζέπε Ρόσι.
22:03

10ος όμιλος


ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις, Ντιρ, Μέισον, Άλι, Λαμέλα, Έρικσεν, Κέιν.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Εμποτζί, Ντέσχαχτ, Εν'Σακαλά, Ντέντονκερ, Τίλεμανς, Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ, Ντεφούρ, Οκάκα.
22:05

Οι αγώνες των ομίλων


7ος όμιλος
Ρόζενμποργκ - Λάτσιο
Σεντ Ετιέν - Ντνίπρο

8ος όμιλος
Μπεσίκτας - Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1
(58' Κουαρέσμα - 76' Νιάς)
Σκεντέρμπεου - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

9ος όμιλος
Μπελενένσες - Βασιλεία
Λεχ Πόζναν - Φιορεντίνα

10ος όμιλος
Καραμπάγκ - Μονακό 1-1
(39' Αρμεντέρος - 72΄Ιβάν Καβαλέιρο)
Τότεναμ - Άντερλεχτ

11ος όμιλος
Αστέρας Τρίπολης - ΑΠΟΕΛ
Σπάρτα Πράγας - Σάλκε

12ος όμιλος
Άουγκσμπουργκ - Άλκμααρ
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παρτιζάν
22:06
1' Έναρξη στις αναμετρήσεις.
22:08
2' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με σκόρερ τον Μπερτόγλιο!
22:11
6' ΓΚΟΛ! Η Σπάρτα Πράγας ανοίγει το σκορ κόντρα στη Σάλκε με κεφαλιά του Λάφατα!
22:15
9' ΓΚΟΛ για τη Λάτσιο! Ο Τζόρτζεβιτς δίνει προβάδισμα στην ιταλική ομάδα επί της Ρόζενμποργκ!
22:16
Το 1-0 της Σπάρτα Πράγας:
22:17
To 0-1 της Λάτσιο:
22:22
15' ΓΚΟΛ! Ο Γουίλιαμς δίνει προβάδισμα στην Μπιλμπάο επί της Παρτιζάν!
22:23
14' Η Σκεντερμπέου με σκόρερ τον Λιλάι κάνει το 1-0 απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας!
22:24
17' ΓΚΟΛ! "Απαντά" άμεσα η Παρτιζάν με τον Ουμαρού!
22:25
19' Απίστευτο! 2-1 η Μπιλμπάο, πάλι με τον Γουίλιαμς!
22:26
20' Η Σάλκε ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάις!
22:27
19' 2-0 η Σκεντερμπέου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιλάι!
22:29
Οι ενδεκάδες και στα υπόλοιπα 4 ματς.
22:30

11ος όμιλος


ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Μπίτσικ, Μαρέτσεκ, Μπράμπετς, Ναμουανεσού, Χιμπς, Γιράτσεκ, Ντότσκαλ, Ματεγιόβσκι, Φατάι, Κρεΐτσι, Λαφάτα.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Αόγκο, Γκάις, Χέιμπιεργκ, Γκορέτσκα, Σανέ, Τσουπό-Μοτίνγκ,  Χούντελααρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόγλιο, Λανθαρότε, Μάσα, Γιάννου.
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μάριο Σέρζιο, Ινιάκι Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης, Νούνο Μοράις, Αρτυματάς, Βινίσιους, Στίλιτς, Βάντερ, Πιατκόβσκι.
22:31

12ος όμιλος


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτς, Φέρχαχ, Γιάνκερ, Κλάβαν, Μαξ, Κοχρ, Μπάιερ, Γι Ντονγκ-Γουόν, Μπομπαντίγια, Καϊουμπί, Μάταβς.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Κοουτίνιο, Γιόχανσον, Χούβελεου, Φαν ντερ Λίντεν, Χαπς, Ρίνστρα, Λούκασεν, Χένρικσεν, Φαν Όφεριμ, Ζαχανμπάχς, Γιάνσεν.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιάγο Ερερίν, Μπόβεδα, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Ραούλ Γκαρθία, Ινιάκι Γουίλιαμς, Σουσαέτα, Αντούριθ.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Κλιάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπαλάζιτς, Φραμπρίσιο, Σούμπιτς, Γέβτοβιτς, Μπάμποβιτς, Λούκιτς, Γκρμπιτς, Στεβάνοβιτς, Ουμαρού.
22:32
24' Ο Μπομπαντίγια ανοίγει το σκορ για την Άουγκσμπουργκ στον αγώνα με την Άλκμααρ.
22:35
29' ΓΚΟΛ για την Τότεναμ! Ο Κέιν δίνει προβάδισμα στους "πετεινούς" κόντρα στην Άντερλεχτ!
22:35
29' Δεύτερο γκολ ο Τζόρτζεβιτς και 0-2 η Λάτσιο στη Νορβηγία!
22:38
To 1-0 της Τότεναμ:
22:39
33' 2-0 η Άουγκσμπουργκ και πάλι με τον Μπομπαντίγια!
22:43
To γκολ της ισοφάρισης της Σάλκε:
22:44
38' ΓΚΟΛ! Η Σεντ Ετιέν παίρνει προβάδισμα κόντρα στην Ντνίπρο με σκόρερ τον Μονέ-Πακέ.
22:45
40' 3-1 για την Μπιλμπάο με τον Ετσεμπαρία!
22:49
42' O Ίλιτσιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-0 για τη Φιορεντίνα στην έδρα της Λεχ Πόζναν!
22:51
45 +1' Στις καθυστερήσεις ο Γιάνκο ανοίγει το σκορ για τη Βασιλεία! 
22:52
45 +1' Ο Γιάνσεν μειώνει σε 2-1 για την Άλκμααρ στις καθυστερήσεις!
22:53
45 +1' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα! Ο Γιάννου κάνει το 2-0 για τους Αρκάδες!
22:55
45' Ημίχρονο σ' όλες τις αναμετρήσεις.
23:06
46' Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στην Πράγα.
23:08
Ξεκίνησαν κι οι υπόλοιποι αγώνες.
23:17
52' O Σεντ Ετιέν διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Μπέριτς!
23:18
56' 3-0 η Σκεντερμπέου με σκόρερ τον Νιμαγκά!
23:28
64' Ο Εμπολό δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βασιλεία μέσα στην Πορτογαλία!
23:29
66' 3-1 η Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Άλκμααρ με σκόρερ τον Γι Ντονγκ Ουόν!
23:31
65' Ο Αμουμά κάνει το 3-0 για την Σεντ Ετιέν επί της Ντνίπρο!
23:34
72' ΓΚΟΛ για την Άντερλεχτ! Ο Εζέκιελ ισοφαρίζει σε 1-1 στην αναμέτρηση με την Τότεναμ!
23:35
71' 4-1 η Αθλέτικ με τον Αντούριθ!
23:38
74' Χατ τρικ ο Μπομπαντίγια και 4-1 η Άουγκσμπουργκ επί της Άλκμααρ!
23:40
To 1-1 της Άντερλεχτ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν":
23:45
81' Θρίαμβος για την Μπιλμπάο! 5-1 με τον Ελουστόνδο!
23:46
83' 0-2 η Φιορεντίνα και πάλι με τον Ίλιτσιτς!
23:49
87' ΓΚΟΛ! Ο Ντεμπελέ δίνει εκ νέου προβάδισμα στην Τότεναμ επί της Άντερλεχτ!
23:53
To 2-1 της Τότεναμ:
23:55
94' Τέλος του αγώνα στην Πράγα. Η Σπάρτα με τη Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.
23:56
Τέλος και στο Λονδίνο. Τότεναμ - Άντερλεχτ 2-1.
23:59
Ολοκληρώθηκαν όλες οι αναμετρήσεις. 
23:59
Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε! Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK