Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Ρωσία με 2-1 από την Κράσνονταρ και θέλει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1

Εικόνα αγώνα:

Κάτι οι πειραματισμοί του Τούντορ, κάτι η γενικότερη κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών, έφερε την ήττα για τον Δικέφαλο του Βορρά. Παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος άρχισε πιο δυνατά την αναμέτρηση, η Κράσνονταρ πήρε τα πάνω της στη συνέχεια και απείλησε ουκ ολίγες φορές μέχρι να έρθει το 1-0 στο 33ο λεπτό.

Ο Αχμέντοφ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ, μπήκε στην περιοχή, έβγαλε τη σέντρα η οποία βρήκε και στο πόδι του Τζαβέλλα και ο Αρί ολομόναχος στην «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος μπήκε το ίδιο δυνατά με τα πρώτα λεπτά του πρώτου, έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ουσιαστικά όλα τελείωσαν λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 66' ο Καμπορέ έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Καλέσιν πήρε τη μπάλα και ανατράπηκε από τον Χαρίση μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Ο Ζοαοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας και σημειώνοντας το 2-0 στο 67'.

Στο 91ο λεπτό ο Μακ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1, αλλά ήταν αργά για τον ΠΑΟΚ να αλλάξει την εικόνα και το σκορ του αγώνα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

MVP:

Ο Αρί εκτός από σκόρερ έκανε πολλές ζημιές στην άμυνα του Δικεφάλου, όντας ένας από τους πλέον δραστήριους παίκτες των γηπεδούχων.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Τούντορ τα άλλαξε όλα, σε σημείο που άλλαξε και την εικόνα της ομάδας. Στο πιο κρίσιμο εφετινό ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ, το πείραμα απέτυχε...

Σχόλιο:

Ο Τούντορ θα... τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των αγωνιστικών επιλογών. Η ήττα πόνεσε, ο Δικέφαλος πιθανότατα μένει εκτός, αλλά το 2-1 από τους Ρώσους άφησε και κάτι θετικό. Όπως για παράδειγμα ο Χαρίσης...

Οι συνθέσεις:

Κρασνοντάρ: Ντίκαν, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν (Μαμάεφ 69΄), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (Γκαζίνσκι 78΄), Λαμπόρντε (Σμολόφ 63΄), Ζοαοζίνιο, Καμπορέ, Πετρόφ, Αρί.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (Κίτσιου 81΄), Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Γκολάσα (Αθανασιάδης 68΄), Ροντρίγκες, Σάμπο (Πέλκας 58΄).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ

Το live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK