"Έγραψε" ιστορία η ατάκα του Λιβάγια για Μπονούτσι!

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει αποδείξει πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο όσο "βαρύ όνομα" και αν είναι και το απέδειξε και στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με την Μίλαν...

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"H ισοπαλία; Είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε εδώ, τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στην Μίλαν που πρέπει να νικήσουμε.

Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε", τόνισε μετά το 0-0 με την Μίλαν ο Μάρκο Λιβάγια, που τράβηξε πάνω του αρκετή προσοχή λόγω του παρελθόντος του στην Ίντερ, με τον Κροάτη άσο να συνεχίζει λέγοντας:

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Δεν αισθάνομαι αυτό το ματς ως ντέρμπι, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία για να παίξω σε αυτό το ιστορικό στάδιο. Δεν θεωρώ ότι η Μίλαν έπαιξε άσχημα αλλά εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους".

Αναφερόμενος στη Serie A, παραδέχτηκε ότι την παρακολουθεί λόγω των αρκετών συμπατριωτών του που αγωνίζονται εκεί και χαρακτήρισε φαβορί για το πρωτάθλημα την Νάπολι, ενώ "όλα τα λεφτά" ήταν η ατάκα του για τον Λεονάρντο Μπονούτσι:

"Μου φάνηκε πως δεν ήταν όπως στα τρία, τέσσερα πρώτα χρόνια, ήταν πεσμένη η απόδοσή του, δεν....δέρνει πια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK