Η "πλάκα" του Μάνταλου σε Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ για να συγχαρεί τους παίκτες μετά την πρόκριση εις βάρος της Μπριζ και ο Πέτρος Μάνταλος που του την είχε ...στημένη, έριξε ατάκα για... έξτρα πριμ!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζαν τα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια! Κάτι η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μετά από έξι χρόνια απουσίας της, κάτι τα τρια γκολ και κάτι η πειστικότατη - επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του Χιμένεθ, σκόρπισαν ενθουσιασμό στους παίκτες, τον κόσμο και την διοίκηση που δημιουργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα

Πανευτυχής ήταν φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έσπευσε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον προπονητή και τους παίκτες του, αλλά εκεί μάλλον του την είχε...στημένη ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στα πανηγύρια και του έκανε... πλάκα για αύξηση του ήδη καθορισμένου πριμ πρόκρισης, λόγω αύξησης του μάρκετ πουλ (λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποκλειστεί αναπάντεχα ο ΠΑΟΚ ενω τον Παναθηναϊκό τον θεωρούσαν αποκλεισμένο)!

Με τον Μελισσανίδη να γελάει και να του αποκρίνεται με νόημα: "Όλα θα τα δούμε, εγώ είμαι εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK