Η σημαδιακή 2η Νοεμβρίου για την ΑΕΚ

Το κορυφαίο ευρωπαϊκό ματς στην ΑΕΚ της νέας εποχής, αυτό κόντρα στην Μίλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, συνέπεσε με δύο σημαδιακές ημέρες για την Ένωση.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις 2/11/2008 η ΑΕΚ του Ντέμη Νικολαΐδη κέρδιζε στις καθυστερήσεις τον Αστέρα Τρίπολης με καταπληκτικό "ψαλιδάκι" του Τζεμπούρ. Το τελικό 2-1 δεν στάθηκε αρκετό για να κρατήσει τον Νικολαΐδη στον προεδρικό θώκο της Ένωσης.

Ο πρώην επιθετικός αιφνίδια παραιτήθηκε από την προεδρία και η αρχή του τέλους που σημαδεύτηκε από τον υποβιβασμό ξεκινούσε...

Το 2014, δηλαδή ακριβώς τρία χρόνια και μία ημέρα πριν. η ΑΕΚ δοκιμαζόταν στην έδρα του Αχαρναϊκού στην Football League και πάλι κατάφερε να κερδίσει με δύο γκολ στις καθυστερήσεις που προήλθαν από τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς.

Τρία χρόνια μετά υποδέχτηκε τη Μίλαν, σ' ένα γεμάτο γήπεδο και με το δεύτερο 0-0 που απέσπασε από τους "ροσονέρι" μέσα σε 15 ημέρες μπορείνα ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK