Κετσπάγια: "Καλή ομάδα η Σεντ Ετιέν αλλά όχι κάτι... τρομακτικό"

Την Σεντ Ετιέν, αντίπαλο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, παρακολούθησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο φιλικό με τη Λοζάνη στην Ελβετία όπου ηττήθηκε με 4-1. H τοποθέτηση του προπονητή της "Ένωσης" για το ματς.

Κετσπάγια: "Καλή ομάδα η Σεντ Ετιέν αλλά όχι κάτι... τρομακτικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΕΚ τοποθετήθηκε και για όσα είδε πριν από λίγα λεπτά, αλλά και συνολικά για την κλήρωση της ομάδας του με τους "πράσινους" της Γαλλίας.

" Παρακολούθησα και κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας, είδα και κάποια κενά, αλλά το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε να την δούμε από κοντά, αμέσως μετά την κλήρωση για να σχηματίσουμε μία πρώτη άποψη για τον αντίπαλό μας. Με τη Σεντ Ετιέν βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, στο στάδιο της προετοιμασίας και όποιος καταφέρει να εμφανισθεί πιο έτοιμος από τον άλλο θα έχει και το αβαντάζ στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Η Σεντ Ετιέν είναι οπωσδήποτε μία καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το γαλλικό, αλλά δεν είναι και κάτι το... τρομακτικό, που θα πρέπει να μας φοβίζει. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση", υποστήριξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συντριβή για τη Σεντ Ετιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK