Ο... βιονικός Σιμόες και ο άφαντος Πατίτο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους 22 που θα αποτελέσουν την αποστολή της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Europa League, εκτός έδρας με αντίπαλο την Ριέκα την Πέμπτη 14/9. Ανάμεσα στους "κιτρινόμαυρους" ο Αντρέ Σιμόες που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Πουθενά στην αποστολή ο Πατίτο που... έπαιζε για μεταγραφή.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
simoes aek csska EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιώτης Κονέ ενόψει της αναμέτρησης την Πέμπτη (14/9) με την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα. Στα ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ξεπερνώντας άμεσα τον τραυματισμό του.

Στα αξιοσημείωτα είναι η απουσία και του Πατίτο, παρότι είχε ακουστεί ότι ο Χιμένεθ τον υπολόγιζε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη θέση του Αργεντινού επιλέχθηκε ο Τρίστασον. Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Γκάλο λόγω ενοχλήσεων και άρρωστος με πνευμονία Γαλανόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ θα πάρει μαζί του στο πρώτο ματς με την Ριέκα και τέσσερις νεαρούς από τις ακαδημίες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιαννούτσο, Γιούση, Μπάμπη και Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά η αποστολή:

News 24/7

24MEDIA NETWORK