Με Βράνιες κόντρα στην Μπριζ η ΑΕΚ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για την πρώτη μάχη της ΑΕΚ στο Europa League με την Μπριζ την Πέμπτη (17/8, 21:45).

Με Βράνιες κόντρα στην Μπριζ η ΑΕΚ!

Ο Ογκνιέν Βράνιες βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης ενόψει του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με την Μπριζ. Ο Βόσνιος από την προπόνηση της Δευτέρας (14/8) είχε στείλει... μήνυμα στον Χιμένεθ ότι είναι έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι.

Στην αποστολή και ο Αλμέιδα του οποίου η συμμετοχή ήταν βέβαιη, καθόσον οι αποφάσεις για το μέλλον του στην ΑΕΚ θα παρθούν μετά τους αγώνες και την προσπάθεια για είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάια.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης αεροπορικώς για την Οστάνδη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπριζ, όπου θα προπονηθεί στις 20.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK