Ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Χιμένεθ

Η ΤΣΣΑ Μόσχας είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολη αντίπαλος όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει τον παραμικρό φόβο. Ζητάει όμως ένα συγκεκριμένο πράγμα στο πρώτο ματς...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Σε αυτό το επίπεδο, όλοι αντίπαλοι είναι δυνατοί και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε κι εμείς δυνατοί. Αυτό που ξέρω, είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινά πολύ νωρίτερα από τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, γι’ αυτό και όταν θα έρθει η ώρα για το δικό μας πρώτο επίσημο παιχνίδι, αυτοί θα έχουν παίξει ήδη τρία ή τέσσερα.

Η λύση πλέον είναι να αντιμετωπίζουμε τα φιλικά σαν επίσημα και να βάζουμε τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, σαν να ήταν επίσημο, ώστε όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε με την ΤΣΣΚΑ, να είμαστε έτοιμοι", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης για τις δύο επερχόμένες αναμετρήσεις σε Αθήνα και Μόσχα, για να τονίσει κατόπιν ενόψει του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μη δεχθούμε γκολ στην έδρα μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη διοργάνωση δεν είμαστε ειδικοί. Έχουμε πολλά χρόνια να συμμετάσχουμε. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε παθητικό γκολ εντός έδρας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη ρεβάνς".

Και κατέληξε: "Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι έχω μεγάλη ικανοποίηση να βλέπω την ΑΕΚ ανάμεσα στους καλύτερους, έχω πάρα πολλή μεγάλη όρεξη και διάθεση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK