Ζούλιο Σέζαρ: "FORΖA ΑΕΚάρα!"

Ο Βραζιλιάνος "ήρωας" και σκόρερ της ιστορικής νίκης της Ένωσης επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ το 2006, μίλησε στο Contra.gr και μας περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν είδε την αγαπημένη του ΑΕΚ να κληρώνεται με τους Ιταλούς. Ο βαθύτατα συγκινημένος Ζούλιο Σέζαρ δεν ξέχασε τους οπαδούς του "δικεφάλου", στέλνοντας τους το δικό του μήνυμα για τη νέα ΑΕΚ όπως τη χαρακτήρισε.

Ζούλιο Σέζαρ: "FORΖA ΑΕΚάρα!"

Βλέποντας την ΑΕΚ να κληρώνεται με τη Μίλαν, το μυαλό όλων πήγε στη μαγική βράδια του 2006 όταν η Ένωση του Λορέντζο Σέρα Φερέρ υποδεχόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Μίλαν.

Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή νίκη των τελευταίων ετών στην ιστορία των "κιτρινόμαυρων" είχε τον δικό της ήρωα, τον "π*** καράφλα", τον Βραζιλιάνο με το... βρώμικο πόδι, Ζούλιο Σέζαρ.

Στις 21/11/2006 ο Ινζάγκι είχε απηυδήσει που δεν μπορούσε να βάλει γκολ στον συμπατριώτη του και γκολκίπερ της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, ωστόσο στο 32' ο Σέζαρ κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε ο Πίπο και μπήκε για πάντα στα βιβλία της ιστορία της Ένωσης και φυσικά στις καρδιές των οπαδών της αγαπημένης του ΑΕΚ, γι' αυτή που είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα όπως δήλωσε στο Contra.gr όποτε του ζητηθεί!

Δεν χρειάστηκε να ενημερώσουμε τον Βραζιλιάνο ότι η ΑΕΚ κληρώθηκε ξανά στους ομίλους του Europa League με τη Μίλαν, την αγαπάει είναι οπαδός της και ακολουθεί τα νέα της: " Είμαι πανευτυχής που βλέπω τη νέα ΑΕΚ ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις" σχολίασε αρχικά ο Ζούλιο και συνέχισε " η χαρά και η συγκίνησή μου γίνεται εντονότερη που την βλέπω να παίζει ξανά εναντίον της Μίλαν."

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Δεν χρειάστηκαν πολλές ερωτήσεις για να... αναγκάσεις τον Βραζιλιάνο να μιλήσει για εκείνο το βράδυ: " Οι μνήμες που μου έρχονται από εκείνη τη βράδια του 2006 είναι φανταστικές. Αυτό όμως που μου έχει μείνει περισσότερο είναι οι καταπληκτικοί μας οπαδοί, οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναδεί σε γήπεδο" σχολίασε ο σκόρερ του 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ που άφησε "άγαλμα" τον Ντίντα. Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση είχε παίξει στο ΟΑΚΑ εκείνο το ματς μπροστά σε 65.000 και πλέον φιλάθλους της.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΖΟΥΛΙΟ

Στο τέλος της συζήτησης ο πρώην άσος της ελληνικής ομάδας με έντονη φωνή είπε: " Forza ΑΕΚάρα! Για πάντα στην καρδιά μου" και μας μίλησε για το μεγάλο όνειρο το δικό του και της οικογένειάς του:

" Είμαι ακόμη ενεργός αθλητής και το μεγαλύτερό όνειρο, δικό μου και της οικογένειάς μου είναι να επιστρέψουμε στην Ελλάδα και να παίξω στην ΑΕΚ και να αποσυρθώ από την ενεργό δράση στην ομάδα που αγάπησα περισσότερο..."

Εννοείται πως από τις δηλώσεις του Σέζαρ για το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν και τις αναμνήσεις του από τη σύγκρουση στο ΟΑΚΑ το '06 δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο επικό βίντεο που έχει μείνει στην ιστορία από εκείνο το βράδυ του Νοέμβρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK