Άμυνα ανάγκης και πρώτο ευρωπαϊκό για Τσάβες

Με αυτούς πηγαίνει στη Χώρα των Βάσκων ο Παναθηναϊκός. Οι 21 του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι πιθανότητες να παίξει απ' αρχής ο Αντρές Τσάβες.

Άμυνα ανάγκης και πρώτο ευρωπαϊκό για Τσάβες

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει (στις 10:00 της Τετάρτης με τσάρτερ) για το Μπιλμπάο με στόχο να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης που του αναλογούν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δεν έχει αποφασίσει για τη σύνθεση της αρχικής 11άδας που θα παρατάξει. Γνωρίζει παρόλα αυτά πως για την άμυνα οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, δεδομένου ότι οι Μολέδο, Κουλιμπαλί και Ρέις είναι τραυματίες (μαζί με Βιγιαφάνιες και Στάικο). Οπότε Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος αναμένεται να συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, με Γιόχανσον και Χουλτ στ' άκρα της τετράδας.

Κατά τ' άλλα, η χρησιμοποίηση του Αντρές Τσάβες από το ξεκίνημα είναι επίσης ένα πιθανό ενδεχόμενο. Άλλωστε ο Αργεντινός φορ έδειξε ότι δεν είχε ανάγκη ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο σκοράρισμα!

Για το ποιοι θα τον πλαισιώσουν, αν επιλεχθεί τελικά, είναι μια απόφαση που θα παρθεί μετά την προπόνηση επί ισπανικού εδάφους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK