Ανακουφισμένος ο Ίβιτς: "Δεν έχουμε πρόβλημα στ' αποδυτήρια"

Όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχαν καμία σχέση μ' εκείνα που είχε αναφέρει προ 10ημέρου.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς σαν να γνώριζε πως το ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς ήταν οριακό για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και μετά τη νίκη - πρόκριση έδειξε απελευθερωμένος. Υπερασπίστηκε μάλιστα τη δική του δουλειά και την προσπάθεια των παικτών του, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι σχέσεις όλων στ' αποδυτήρια είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Τόνισε αρχικά: " Σημαίνει πολλά η πρόκριση, γιατί πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν ήταν εύκολο στα έξι παιχνίδια. Μέχρι πριν δύο αγωνιστικές ήμασταν πολύ μακριά από την πρόκριση. Ευτυχώς διορθώσαμε τα λάθη στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Καραμπάγκ και προκριθήκαμε.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή στα περισσότερα παιχνίδια. Στο τελευταίο στο πρωτάθλημα δεν παίξαμε καλά επιθετικά. Στα προηγούμενα σχεδόν σε όλα έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ανεξάρτητα από την κατάληξη. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με Ατρόμητο είχαμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Προσπαθούμε να διορθωθούμε και να παίζουμε για τα αποτελέσματα που είναι και το πιο σημαντικό. Μπορούμε να παίξουμε θεαματικά αλλά αν δεν έρχονται οι νίκες είναι κάτι που μας πληγώνει όλους.

Είχαμε άσχημα αποτελέσματα τελευταία και ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω. Ξέρω ότι από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα είναι ντροπή για όλους μας. Δεν αξίζουμε να είμαστε εκεί. Οι παίκτες καταλαβαίνουν που είναι και προσπαθούν. Τα έδωσαν όλοι το 100%. Μπορεί να υπήρχαν λάθη, είχαν και άγχος που είναι φυσιολογικό μετά από όλα αυτά. Κάναμε καλό παιχνίδι, αντιδράσαμε κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε.

Τα αποδυτήρια τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μεταξύ τους είναι πολύ καλά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Σας το λέω εγώ που είμαι προπονητής και ξέρω από αυτά. Στα αποδυτήρια τώρα όλα είναι πολύ ήρεμα".

Μας κρατάει στο ζωντανούς η πρόκριση. Δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση με όσα έχουμε δείξει στο πρωτάθλημα, Θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Από δω και πέρα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Αυτή η νίκη και η πρόκριση θα μας δώσει ηρεμία. Είχαμε και τη νίκη της Φιορεντίνα και περάσαμε. Το αξίζαμε. Όταν παίρνεις 4 βαθμούς από τη Φιορεντίνα δείχνεις ότι είσαι ομάδα που αξίζει την πρόκριση.

Έχουμε σοβαρή δουλειά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Ευρώπη υπάρχει χρόνος. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος οι παίκτες μου πρέπει να πιστεύουν στην πρόκριση. Δεν αφήνω κανέναν να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον αντίπαλο και να κερδίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό, ναι, είναι ΠΑΟΚ
Ώρα να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, νίκησε και συνεχίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK