Αποθέωσε την Αντερλεχτ και κατακεραύνωσε το διαιτητή ο βελγικός Τύπος

Το σύνολο του βελγικού Τύπου είχε δύο στόχους στις αναφορές του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ. Αφενός να αποθεώσει τη βελγική ομάδα και αφετέρου να κριτικάρει έντονα το διαιτητή Αρνολντ Χάντερ.

Αποθέωσε την Αντερλεχτ και κατακεραύνωσε το διαιτητή ο βελγικός Τύπος

Αναλυτικά

Sport Vereld: Η Αντερλεχτ προκρίθηκε μετά από μία συναρπαστική μάχη με τον Ολυμπιακό. Γελοίες γκάφες από το διαιτητή με κύριο θύμα την Αντερλεχτ. Ηρωας ο Ατσεαμπόνγκ.

Hln.be: Αίμα, ιδρώτας, δάκρυα και γκάφες του διαιτητή αλλά η Αντερλεχτ κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στους "16" του Europa League. Ο διαιτητής Χάντερ λίγο έλειψε να καταστρέψει το ματς.

 

Sporza.be: Ο διαιτητής Χάντερ ήθελε να κλέψει την πρόκριση από την Αντερλεχτ. Ο Προτό όμως και ο Ατσεαμπόνγκ έμειναν όρθιοι. Ο τελευταίος σκόραρε δύο φορές στην παράταση.

 

Sport.be: Παρά τις αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις, η Αντερλεχτ συνεχίζει στο Europa League. Αξια νίκη στην παράταση για την ομάδα του Βελγίου που νίκησε και το διαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Αντερλεχτ 1-2

Σίλβα: "Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ