Νίκη η Άντερλεχτ στο ντεμπούτο Νίνη

Πρώτη νίκη στο 2016 για την Άντερλεχτ, η οποία στέρησε τη χαρά από το ντεμπούτο του Σωτήρη Νίνη με τη Σαρλερουά.

Νίκη η Άντερλεχτ στο ντεμπούτο Νίνη
Οκάκα-Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ έκαμψε την αντίσταση της Σαρλερουά με 2-1 στο "Κονστάντ βάντε Στοκ" και διατήρησε την επαφή της με την πρωτοπόρο της Jupiler, Γάνδη, μετά από 23 αγωνιστικές.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 32 του Europa League βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό από το τέρμα του Ζερεμί Περμπέ, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ο Αμαρά Μπαμπί σημείωσε αυτογκόλ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν τελικές προσπάθειες, αλλά τόσο ο Σίλβιο Πρότο όσο και ο Νικολά Πενετό κατάφεραν να τις εξουδετερώσουν. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Γάλλος είχε περισσότερη δουλειά, ενώ στο 54ο λεπτό ο Στεφάνο Οκάκα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Περμπέ είχε δοκάρι στο 57' με κεφαλιά και τρία λεπτά αργότερα ο Φελίς Μαζού έριξε στη μάχη τον Σωτήρη Νίνη για το ντεμπούτο του (ο Στέργος Μαρίνος έμεινε εκτός για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα).

Περμπέ και Οκάκα μοιράστηκαν από μία καλή στιγμή μέχρι το τέλος του αγώνα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και η Άντερλεχτ έφτασε στην πρώτη νίκη του 2016, μετά από την εκτός έδρας ήττα στη Γάνδη την προηγούμενη αγωνιστική.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ (4-4-2): Πρότο, Ναγιάρ, Μποντζί, Ντεσχάχτ, Ατσεαμπόνγκ, Λουκεμπακιό (79' Τρεζεγκέτ), Ντεφούρ (75' Σουάρες), Τίλεμανς, Πρατ, Οκάκα (88' Χέιλεν), Σιλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK