Χάσι: "Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός"

Η νίκη της Άντερλεχτ επί του Ολυμπιακού στο Βέλγιο δεν αλλάζει πολλά, καθώς σύμφωνα με τον Μπέσνικ Χάσι, οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Χάσι: "Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στους "16" του Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου

Είναι το αποτέλεσμα που θέλατε;

"Ναι είναι ένα αποτέλεσμα που μας αρέσει, γιατί βάλαμε γκολ και δεν δεχτήκαμε τέρμα"

Πριν από το ματς δηλώνατε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Μετά το ματς ποια είναι η άποψή σας; Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός;

"Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός, γιατί πρόκειται για μία πραγματικά καλή ομάδα. Και στην έδρα του είναι ισχυρός. Οι οπαδοί του δημιουργούν μία καυτή ατμόσφαιρα και μπορεί να ανατρέψει το σκορ."

Πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε τη ρεβάνς;

"Σίγουρα ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει, θα ανατρέψει το σκορ και απλά πρέπει να περιμένουμε συγκεντρωμένοι και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα."

Νιώθετε πιο ήσυχος που για δεύτερο σερί ματς δεν δεχτήκατε γκολ;

"Σίγουρα είναι καλό αυτό, ειδικά με μία δυνατή ομάδα που παίζει καλά στην αντεπίθεση. Μπορέσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Αυτό μου δίνει μία σιγουριά ότι οι γραμμές μας πίσω είναι δυνατές, αλλά δεν ισχύει μόνο για την άμυνα. Σε όλες τις γραμμές είμαστε πολύ καλοί."

Ο τραυματισμός του Ντεφούρ είναι σοβαρός;

"Δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε ένα δεύτερο στο ίδιο σημείο στο δεύτερο μέρος, Θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερα να γίνει η αντικατάσταση για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Πάντως είναι καλά."

Από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχετε δώσει ήταν το πιο δύσκολο, το πιο δυνατό; Φάνηκε ότι δεν είχατε κατοχή μπάλας...

"Σίγουρα ήταν από τα πιο δυνατά. Κάναμε όμως ένα σφάλμα και παίζαμε κάποια στιγμή στο 200% του εαυτού μας, παίζαμε πιο γρήγορα και για αυτό δεν κρατούσαμε αρκετά την κατοχή της μπάλας."

Πόσο αποτελεσματικός ή σημαντικός λόγο είναι ο Εμποτζί;

"Αποδείχθηκε ότι είναι πολύ σημαντικός. Αυτό ήθελε να αποδείξει. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο που έπαιξε πολύ δυνατά. Και ανασταλτικά, και επιθετικά ήταν πολύ καλός. Ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Δεν ήταν μόνο το γκολ."

Κλείνετε ένα κεφάλαιο τριών αγώνων που ήταν πολύ σημαντικοί για εσάς; Πώς βλέπετε το ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί;

"Δεν κερδίσαμε ακόμα τίποτα, δεν φτάσαμε πουθενά και πιστεύω ότι με την Μπέβερεν ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει δυνατά και θα επιδιώξει να αποδείξει κάτι."

Υπήρξε μία αμφισβήτηση στη φάση του γκολ σας. Πώς το βιώσατε;

"Εγώ κατάλαβα από την αρχή ότι μπήκε γκολ, γιατί είδα ότι ο τερματοφύλακας είχε βρει την μπάλα. Βέβαια με τους διαιτητές τι να πω. Υπήρχε μία αμφιβολία ανάμεσα στους διαιτητές και ευτυχώς μέτρησε το γκολ όπως έπρεπε."

Βλέπουμε ότι πολλοί παίκτες αρχίζουν και κουράζονται. Πιστεύετε ότι θα πρέπει να κάνετε ροτέισον;

"Θα δούμε αύριο-μεθαύριο σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας και αν χρειαστεί θα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει."

Πιστεύετε ότι το κλειδί του αγώνα την επόμενη εβδομάδα το έχει η Άντερλεχτ;

"Πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Είδαμε τους δύο τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού και όπως είδαμε με τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα που θα πιέσει πολύ και θα πρέπει να προσέχουμε το πρώτο τέταρτο με εικοσάλεπτο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σίλβα: "Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή"

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0

Η γκάφα του Ρομπέρτο στο γκολ της Άντερλεχτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK