Χάσι: "Στην έδρα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, μία ημέρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League, φάνηκε αισιόδοξος και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να σκοράρει και παράλληλα να μην δεχθεί γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θα δείτε σύντομα τη νέα Άντερλεχτ. Πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Έχουμε καλή ψυχολογία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως τώρα είναι που πρέπει να τα καταφέρουμε.

Πριν μερικά χρόνια, δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Όμως, ιδιαίτερα το εκτός έδρας παιχνίδι ήταν πολύ παράξενο με τρεις κόκκινες και τρία πέναλτι. Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Εμείς, όπως σε κάθε ευρωπαϊκό ματς στην έδρα μας, θέλουμε να κρατήσουν ανέπαφη την εστία μας και να σκοράρουμε", είπε ο Χάσι και συνέχισε:

"Δεν θα αλλάξουμε το παιχνίδι μας και θα αγωνιστούμε με βάση αυτό που χτίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Παίζουμε στην έδρα μας και νομίζω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Αρκετοί παίκτες θέλουν να ανέβουν επίπεδο και σε αυτά τα ματς μπορούν να αποδείξουν ότι μπορούν.

Τα νέα μέλη φέρνουν εμπειρία και ποιότητα. Ξέρουν από ματς τέτοιων συνθηκών. Επίσης, είναι παίκτες που θέλουν και εκείνοι να αποδείξουν πράγματα. Ναι, νομίζω ότι έχουμε περισσότερη ποιότητα απ' ό,τι μερικούς μήνες πριν".