Αντίπαλοι Αστέρα: Εύκολη νίκη ο ΑΠΟΕΛ, "διπλό" η Σάλκε

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού (4-0) στο ΓΣΠ, ενώ η Σάλκε είχε δυσκολότερο έργο απέναντι στο Αμβούργο (1-0 εκτός έδρας).

Αντίπαλοι Αστέρα: Εύκολη νίκη ο ΑΠΟΕΛ, "διπλό" η Σάλκε

Η επιστροφή του Στάθη Αλωνεύτη στη δράση συνδυάστηκε με μία εμφατική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη Λεμεσού ( 4-0), σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α' Εθνικής Κύπρου.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι σκόραρε και στο τέταρτο ματς που αγωνίστηκε (με πέναλτι στο 25'), ο Στιβ Μποργκ έβαλε αυτογκόλ στο 35', ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τόμας ντε Βινσέντι που βρήκε δίχτυα στο 49ο και το 88ο λεπτό.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ (4-2-3-1): Βάτερμαν, Σέρτζιο, Ιωάννου, Καρλάο, Αρτυματάς, Μοράις, Μακρίδης, Στίλιτς (67' Αλωνεύτης), Ντε Βινσέτι, Εφραίμ (61' Χαραλαμπίδης), Καβενάγκι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αντίπαλοι Αστέρα: Εύκολη νίκη ο ΑΠΟΕΛ, "διπλό" η Σάλκε

Ο Λερόι Σανέ πέρασε ως αλλαγή μόλις στο 6ο λεπτό λόγω τραυματισμού του Μάρκο Χέγκερ και με γκολ στο 60ό λεπτό χάρισε στην Σάλκε την εκτός έδρας νίκη επί του Αμβούργου με 1-0.

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League δημιούργησε τις πιο πολλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψή της στο δεύτερο μέρος, ο Σανέ σκόραρε.

Το Αμβούργο έγινε πιο επιθετικό στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ που θα απέτρεπε την πρώτη εντός έδρας ήττα.

Η σύνθεση της Σάλκε (4-2-3-1): Φάρμαν, Καϊσάρα, Ματίπ, Αόγκο, Νόισταντερ, Χέγκερ (6' Σανέ, 90' Χέβεντες), Γκάις, Γκορέτσκα, Μάγερ (73' Χόιμπιεργκ), Τσουπό-Μοτίνγκ, Ντι Σάντο.

Σλάβια Πράγας - Σπάρτα Πράγας 1-0

(45' Ζέμερχαλ)

Η Σπάρτα Πράγας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σλάβια στο ντέρμπι της τσεχικής πρωτεύουσας και απέκτησε συγκάτοικο (Πίλζεν) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές. Ο Ζντένεκ Σκάσνι παρέταξε την ενδεκάδα με την οποία κατέβηκε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Ο Γιάρομιρ Ζέμερχαλ άνοιξε το σκορ για ους γηπεδούχους στην εκπνοή του 1ου μέρους και παρά τις δύο αλλαγές στην ανάπαυλα των φιλοξενουμένων (Γιάκουμπ Μπράμπετς, Κεχίντ Φατάι) δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη ήττα στο ντέρμπι μετά από 3 χρόνια.

Η σύνθεση της Σπάρτα Πράγας (4-1-4-1): Μπίτσικ, Φρίντεκ, Χόλεκ, Ναμουανεσού, Χιμπς (46' Μπράμπετς), Γίρατσεκ (73' Κονατέ), Ντότσκαλ, Ματεγιόβσκι, Χούσμπαουερ (46' Φατάι), Κρέιτσι, Λάφατα

News 24/7

24MEDIA NETWORK