Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Απώλεια για Κράσνονταρ, εύκολα η Καμπάλα

Η Κράσνονταρ δεν κατάφερε να υποτάξει την Τέρεκ, ενώ η Καμπάλα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Ρεβάν από τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Απώλεια για Κράσνονταρ, εύκολα η Καμπάλα
Κράσνονταρ-Τέρεκ

Κράσνονταρ - Τέρεκ Γκρόζνι 1-1

(72' Πετρόβ - 56' Σαντάγεβ)

Η Κράσνονταρ εξακολουθεί να κινείται σε "ρηχά" νερά, μένοντας στο 1-1 με την Τέρεκ Γκρόζνι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της ρωσικής Premier League. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με ορισμένους αναπληρωματικούς και ο Όλεγκ Κονόνοβ δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του. Ο Ζαούρ Σαντάγεβ, μάλιστα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 56' για να ισοφαρίσει ο Σεργκέι Πετρόβ στο 72'.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-2-3-1): Σινίτσιν, Καλέσιν, Σίγκουρντσον (69' Ζοαοζίνιο), Γκράνκβιστ, Πετρόβ, Καμπορέ, Στράντμπεργκ, Λαμπόρδε (60' Μπιστρόβ), Μαμάεβ, Σμολόβ, Άρι (60' Βάντερσον)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Απώλεια για Κράσνονταρ, εύκολα η Καμπάλα
Καμπάλα

Ρεβάν - Καμπάλα 0-3

(37' Ντοντό, 58' Ζαργκάροβ, 78' Γκάι)

Η Καμπάλα πήρε φόρα μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με την ΠΑΟΚ και επιβλήθηκε με 3-0 εκτός έδρας της Ρεβάν στο Μπακού, με συνέπεια να παραμείνει σε απόσταση ισοπαλίας από την πρωτοπόρο Καραμπάγκ μετά από 6 αγωνιστικές στην Premyer Liga. Ο Ντοντό άνοιξε τον δρόμο της νίκης με το γκολ του στο 37' και ο Σαμίρ Ζαργκάροβ διπλασίασε τα τέρματα στο 58', για μία Καμπάλα που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, με τον Αλεξέι Γκάι να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 78'.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-2-3-1): Μπεσοτόσνι, Αμπίσοβ, Βερμιντούμπ, Καμάλοβ, Αμπάσοβ, Ντασνταμίροβ, Γκάι (82' Μέσα Κόλι), Περέιρα (46' Αντόνοβ), Ζαργκάροβ, Ζενγιόβ, Ντοντό (66' Ζετς)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Απώλεια για Κράσνονταρ, εύκολα η Καμπάλα
Ομπαμεγιάνγκ-Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ - Ντάρμσταντ 2-2

(63', 71' Ομπαμεγιάνγκ - 17' Χέλερ, 90' Σουλού)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει το όνομα, ωστόσο και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απέδειξε ότι διαθέτει τη χάρη, ωστόσο τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ντάρμσταντ, δεν ήταν αρκετά για την Ντόρτμουντ, η οποία "κόλλησε" στην ισοπαλία 2-2. Η Μπορούσια αντιμετώπιζε την έκπληξη της Bundesliga, τη "νεοφώτιστη" και πιο ανίσχυρη οικονομικά ομάδα, η οποία όμως βρέθηκε μπροστά στο σκορ χάρη στο όμορφο βολέ του Μαρσέλ Χέλερ στο 17'. Η εικόνα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ δεν ήταν καλή, παρότι ο Τόμας Τούχελ είχε παρατάξει όλους τους βασικούς, μαζί και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε ρόλο στόπερ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Απώλεια για Κράσνονταρ, εύκολα η Καμπάλα
Ομπαμεγιάνγκ - Ντόρτμουντ

Η κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο κατά τα άλλα φανταστικός αυτό το δίμηνο Χενρίχ Μεχιταριάν ήταν έκδηλη και σε συνδυασμό με τον αναποτελεσματικό στις προσπάθειές του Μάρκο Ρόις, η ισοφάριση δεν έμοιαζε πιθανή. Στο 2ο μέρος και με την αντικατάσταση του Γερμανού με τον Αντνάν Γιανουζάι, η Ντόρτμουντ έδειξε καλύτερο πρόσωπο. Κάπου εκεί πήρε τα "ηνία" ο Γκαμπονέζος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα (πίσω μόνο από τον Λεβαντόβσκι με 10) και τα 13 σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με συνέπεια να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει και στις 7 πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga. Η αδράνεια της άμυνας σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Αϊτάτς Σουλού να ισοφαρίσει σε 2-2 και να δώσει ακόμα έναν βαθμό στο συγκρότημα του Ντιρκ Σούστερ.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Μπίρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιντογάν, Βάιγκλ, Ρόις (59' Γιανουζάι), Καγκάβα (90+1' Ράμος), Μεχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK