Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κράσνονταρ

Η Κράσνονταρ υποτίμησε την Άνζι και περιορίστηκε στο 2-2 με ανατροπή στο τέλος, λίγες ημέρες πριν από τον ΠΑΟΚ. Η Καμπάλα νίκησε και τη Νέφτσι στο Μπακού και πάτησε κορυφή. Η Ντόρτμουντ έκανε το χρέος της κόντρα στη Μάιντς.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κράσνονταρ
Κράσνονταρ-Άνζι

Άνζι - Κράσνονταρ 2-2

(15' Αλμέιδα, 40' Μπολί - 79' Λαμπόρντε, 80' Αρί)

Δύο γκολ σε δύο λεπτά έσωσαν έναν βαθμό για την Κράσνονταρ στην έδρα της Άνζι, με το τελικό 2-2 να διατηρεί αήττητη την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League για πέμπτο σερί παιχνίδι. Ο Όλεγκ Κονόνοβ παρέταξε μία ενδεκάδα με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα και το "πλήρωσε". Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο τέρματα στο 1ο ημίχρονο, έχοντας ως σκόρερ τους Ούγκο Αλμέιδα και Γιανίκ Μπολί. Στο 2ο ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι Ρικάρντο Λαμπόρντε και Αρί και αμφότεροι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 79' και στο 80' και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-3-3): Σινίτσιν, Καλέσιν, Στράντμπεργκ, Γκράνκβιστ, Πετρόφ, Αχμέντοβ, Καμπορέ, Γκαζίνσκι (66' Τορμπίνσκι), Βάντερσον (58' Λαμπόρντε), Σμολόβ, Ζοαοζίνιο (69' Αρί)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κράσνονταρ
Καμπάλα

Νέφτσι - Καμπάλα 0-1

(90' Αντόνοβ)

Η Καμπάλα έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Το γκολ του Αλεκσέι Αντόνοβ στο 90' έκρινε την αναμέτρηση με την Νέφτσι Μπακού και το 1-0 έδειξε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια, έχασαν ευκαιρίες με τον Φακούντο Περέιρα και τον Ντοντό, ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο χρειάστηκε να περάσει στον αγώνα ο Ουκρανός φορ για να βρουν το πολυπόθητο γκολ, μετά από μία αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων σε εκτέλεση φάουλ.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-2-3-1): Μπεζοτόσνι, Αμπίσοβ, Τσαμάλοβ, Στάνκοβιτς, Αμπάσοβ (73' Μιρζαμπάγιοβ), Γκάι, Ντασνταμίροβ, , Ζενγιόβ, Ζαργκάροβ (77' Σαντίκοβ), Ντοντό, Περέιρα (77' Αντόνοβ)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κράσνονταρ

Μάιντς - Ντόρτμουντ 0-2

(18' Ρόις, 82' Μεχιταριάν)

Επιστροφή στις νίκες για την Ντόρτμουντ. Μετά τις ισοπαλίες με Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ και την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στην Bundesliga, οι Βεστφαλοί επικράτησαν εκτός έδρας της Μάιντς με 2-0 και σημείωσαν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το σκορ για την ομάδα του Τούχελ άνοιξε από κοντά στο 18ο λεπτό ο Μάρκο Ρόις. O Γερμανός είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ντόρτμουντ στο 47' με πέναλτι που κέρδισε ο Ομπαμεγιάνγκ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπίρκι, ο οποίος έπεσε στα δεξιά και μάζεψε την μπάλα.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε 8 λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης ο Μεχιταριάν, ο οποίος μετά από τρομερή κούρσα και ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και "κλείδωσε" τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Παρκ, Βάιγκλ, Γιντογάν, Καγκάβα (83' Κάστρο), Μεχιταριάν, Ρόις (79' Μπέντερ), Ομπαμεγιάνγκ (89' Ράμος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK