Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νέα ισοπαλία η Καμπάλα, νίκη για την Κράσνονταρ

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League στα πρωταθλήματά τους. Ισοπαλία η Καμπάλα, νίκες για Κράσνονταρ και Ντόρτμουντ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νέα ισοπαλία η Καμπάλα, νίκη για την Κράσνονταρ
Καμπάλα

Καμπάλα - Ίντερ Μπακού 1-1

Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για την Καμπάλα που έμεινε στο 1-1 στην έδρας της με αντίπαλο την Ίντερ Μπακού με αποτέλεσμα η Ζίρα να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League στο Αζερμπαϊτζάν. Το σκορ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ άνοιξε στο 30' ο Αντονόβ και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε πέντε λεπτά αργότερα ο ντε Σόουζα Μάρτινς.

Η σύνθεση της Καμπάλα: Πόποβιτς, Αμπίσοβ, Στάνκοβιτς, Τσαμάλοβ, Ντασνταμίροβ, Περέιρα (90' Σαντικόβ), Γκάι, Μιρζαμπαγιόβ (46' Αμπασόβ), Αντονόβ, Ζενγιόβ (66' Ζαργκαρόβ), Ντοντό.

Κράσνονταρ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1

Με δύο γκολ του Σμολόβ, η Κράσνονταρ επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-1 την Κυριακή (8/11) και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν σε μισή ώρα αγώνα. Ο Σμολόβ άνοιξε το σκορ στο 18' και 10 λεπτά αργότερα ο Τζαγκόεβ έφερε το ματς στα ίσα. Η απάντηση από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, καθώς στο 30' και πάλι ο Σμολόβ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ: Ντίκαν, Γκράνκβιστ, Γέντζεϊτσικ, Σίγκουρντσον, Καλέσιν, Αχμέντοβ (75' Λαμπόρντε), Καμπορέ, Γκαζίνσκι (70' Τορμπίνσκι), Μαμάεβ, Αρί (87' Μπιστρόβ), Σμολόβ.

Ντόρτμουντ - Σάλκε 3-2

Το 149ο RevierDerby είχε δράση, θέαμα, πέντε γκολ και βρήκε νικήτρια την Ντόρτμουντ με 3-2 έναντι της Σάλκε, με συνέπεια να ξεφύγει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga μετά από 12 αγωνιστικές.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο 30ό λεπτό, σε σέντρα από δεξιά του Ματίας Γκίντερ, ο Σίντζι Καγκάβα πήδηξε πιο ψηλά από όλους και άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά κράτησε η χαρά των Βεστφαλών, αφού διαδοχικά λάθη των Ματς Χούμελς και Σωκράτη Παπασταθόπουλου σε κόντρα της Σάλκε έφεραν την ισοφάριση του Κλάας Γιαν Χούντελααρ.

Το μομέντουμ παρέμεινε για τους γηπεδούχους και τον Γκίντερ, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά από μία καλή κεφαλιά που πέρασε άουτ, δεν λάθεψε στο 45ο λεπτό και ανέκτησε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρήκε το 14ο τέρμα του στο πρωτάθλημα και το 71ο της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι το παιχνίδι είχε κριθεί από νωρίς.

Η Μπορούσια περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις, ωστόσο σε μία τέτοια των φιλοξενουμένων, ο Παπασταθόπουλος έκανε και δεύτερο μοιραίο λάθος, με τον Χούντελααρ να μειώνει σε 3-2 στο 71' και να βάζει... φωτιά σε 72.000 φιλάθλους.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιντογάν, Βάιγκλ, Κάστρο (86' Μπέντερ), Καγκάβα, Μεχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ (94' Ράμος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK