Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: "Τριάρα" για Ντόρτμουντ, νέα γκέλα για Καμπάλα

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League στα πρωταθλήματά τους.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: "Τριάρα" για Ντόρτμουντ, νέα γκέλα για Καμπάλα
Καμπάλα

Σουμκαγίτ - Καμπάλα 2-2

(29' Παμούκ, 69' Ραμαζανόβ - 40' αυτ. Χατσίγεβ, 71' Ζαργκαρόβ)

Δίχως νίκη για έβδομο σερί παιχνίδι έμεινε η Καμπάλα, μετά από το 2-2 στην έδρα της Σουμκαγίτ. Ο Ρομάν Γκιγκόρτσουκ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που υποδέχθηκε την Ίντερ Μπακού, αλλά δεν δικαιώθηκε. Στο 29ο λεπτό, μάλιστα, ο Ουγκούρ Παμούκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Ο Τσαμίλ Χατσίγεβ ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 40', ωστόσο στο 69' η Σουμκαγίτ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Αγκαμπάλα Ραμαζάνοβ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σαμίρ Ζαργκαρόβ ισοφάρισε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν στο 2-2.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-2-3-1): Πόποβιτς, Στάνκοβιτς, Βέρμιντουμπ, Τσαμαλόβ, Φλορέσκου (46' Περέιρα), Μαμαντόβ (64' Ζαργκαρόβ), Γκάι, Ρικαρντίνιο, Ντασνταμιρόβ, Αμπασόβ (31' Μιρζαμπαγιόβ), Αντονόβ

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: "Τριάρα" για Ντόρτμουντ, νέα γκέλα για Καμπάλα

Αμβούργο - Ντόρτμουντ 3-1

(19' Λασογκά, 41' Χόλτμπι, 55' αυτ. Χούμελς - 86' Ομπαμεγιάνγκ)

Την ευκαιρία να βρεθεί μία "ανάσα" από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου έχασε η Ντόρτμουντ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από το Αμβούργο εκτός έδρας. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ βρέθηκαν σε κακή βραδιά, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, ενώ αποδείχθηκαν, σε αρκετές περιπτώσεις "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιερ-Μισέλ Λασόγκα, ενώ τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Λιούις Χόλτμπι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Βεστφαλών και με διαγώνιο σουτ, μέσα από την μεγάλη περιοχή, έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, καθώς στο 55' ο Χόλτμπι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ματς Χούμελς προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα του Ρόμαν Μπέργκι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 3-1, με τον... συνήθη ύποπτο, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Μπέρκι, Γκίντερ (46' Πίστσεκ), Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Γκιντογκάν, Μχιταριάν, Καγκάβα (46' Κάστρο), Ρόις (69' Γιανουζάι), Βάιγκλ, Ομπραμεγιάνγκ.

Σπάρτακ Μόσχας - Κρασνοντάρ 3-2

(27', 53' Γκλουσακόβ, 29' Πρόμες - 23' Αρί, 81' Γκράνκβιστ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK