Περίπατος για Μπρόντμπι με ασταμάτητο Πούκι

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μπρόντμπι τη δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση "ευρωπαίων", κόντρα στη Σοντερίσκε, με το ευρύ 4-0. Ασταμάτητος ο Τίμου Πούκι που σημείωσε δύο γκολ, φθάνοντας τα έξι σε τέσσερις αγώνες.

Περίπατος για Μπρόντμπι με ασταμάτητο Πούκι

Μετά τις δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών με την Χόρσενς εντός (2-2 από 2-0) και τη Μίντιλαντ εκτός (3-3 από 1-3), η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν είχε άλλα περιθώρια για "γκέλα" και παρουσιάστηκε σοβαρή και αποφασισμένη για το "τρίποντο".

Ο Γερμανός τεχνικός Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ παρέταξε και πάλι την ομάδα με 4-4-2 και ρόμβο. Κάτω από τα γκολπόστ ο Ρενοβ, δεξιά ο Λάρσον, αριστερά ο Κρόνε και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρέκερ, Χέρμανσον.

Αμυντικό χαφ και πάλι ο Νέργκααρντ, δεξιός εσωτερικός ο Πίρι, αριστερός ο Χιούλσαγκερ και στην κορυφή ο Γερμανός Μουχτάρ. Στην επίθεση ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πούκι, με παρτενέρ τον Πολωνό Βίλτσεκ.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Πίρι, το οποίο σταμάτησε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, Σκέντερ, ο Πούκι πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα η Μπρόντμπι διπλασίασε τα τέρματά της με... βόλεϊ εντός της αντίπαλης μεγάλης περιοχής. Κόρνερ του Λάρσον από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Νέργκααρντ, δεύτερη του Χέρμανσον, κανένα περιθώριο αντίδρασης και 2-0.

Στο 52' το 3-0. Σέντρα του Χιούλσαγκερ από δεξιά, αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής ο Βίλτσεκ, άψογο πλασέ στη δεξιά γωνιά του Σκέντερ και νλεοι πανηγυρισμοί στο "Brondby Stadion".

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φινλανδός Πούκι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη βραδιά, με σουτ εντός περιοχής στο 68'. Οι 17-2 τελικές προσπάθειες και 8-0 εντός εστίας περιγράφουν ανάγλυφα την εικόνα ενός παιχνιδιού στο οποίο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι από το πρώτο ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με την εμφατική αυτή νίκη η Μπρόντμπι έφτασε τους 11 βαθμούς, παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη (13 βαθμοί, επικράτησε χθες 3-1 της Μίντιλαντ) και θα ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.







Η σύνθεση της Μπρόντμπι: Ρένοβ, Λάρσον, Χέρμανσον, Ρέκερ, Κρόνε, Νέργκααρντ, Πίρι, Χιούλσαγκερ, Μουχτάρ, Πούκι, Βίλτσεκ.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Όστιν αντί του Νέργκααρντ (που πρόλαβε να "γράψει" 8 χιλιόμετρα σε 59' συμμετοχής), Ουρένα αντί του Βίλτσεκ (70') και Γιάκομπσεν αντί Μουχτάρ (78').

News 24/7

24MEDIA NETWORK