Ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Πράγα, η Κράσνονταρ λύγισε την Καμπάλα

Πολύ δύσκολο έγινε το έργο του ΑΠΟΕΛ στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των "32" του Europa League, αφού ηττήθηκε 2-0 από την Σπάρτα Πράγας.

Ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Πράγα, η Κράσνονταρ λύγισε την Καμπάλα

Σπάρτα Πράγας - ΑΠΟΕΛ 2-0

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ , αφού η Σπάρτα Πράγας τον υπέταξε με 2-0 επί τσεχικού εδάφους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Κέχιντε Φατάι, έπειτα από μπαλιά πάρε-βάλε του Ντάβιντ Λάφατα, σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Η κυπριακή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Εφραίμ στο 58' και δύο λεπτά αργότερα αντέδρασε σαν ερασιτεχνική, με συνέπεια ο Μπράμπετς να διπλασιάσει τα γκολ της Σπάρτα, η οποία απείλησε τρεις φορές στην ίδια φάση για ακόμα ένα γκολ στο 65'.

Σπάρτα (4-2-3-1) Μπίτσικ, Μάρετσεκ, Μπράπετς, Κόστα, Ματεγιόφσκι, Φρίντεκ, Φατάι (86' Κονατέ), Ντοκάλ, Γίρατσεκ, Κρέιτσι, Λάφατα

ΑΠΟΕΛ (4-3-3): Βάτερμαν, Σέρζιο, Αναστασίου, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Αρτυματάς, Μακρίδης (80' Χαραλαμπίδης), Εφραίμ, Βάντερ (53' Στίλιτς), Πιατκόφσκι (67' Καβενάγκι).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Κράσνονταρ - Καμπάλα 2-1

Στη 2η θέση του 3ου ομίλου ανέβηκε η Κράσνονταρ , η οποία επικράτησε 2-1 της Καμπάλα στο Κουμπάν. Ο Βάντερσον εκμεταλλεύθηκε μία πολύ ωραία πάσα του Πάβελ Μαμάεβ και άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 10', σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Ντμίτρο Μπεζοτόσνι χρειάστηκε να επέμβει ουκ ολίγες φορές. Ο Αντρέι Σινίτσιν έκανε μία σπουδαία απόκρουση στο 51', αλλά στην επαναφορά ο Ντοντό έφερε το ματς στα ίσα και στο 74' ο Ρασάντ Σαντίγκοβ ισοφάρισε τα δοκάρια. Τελικά, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ανέτρεψαν τα δεδομένα, ο Φέντορ Σμόλοβ που είχε περάσει ως αλλαγή βρήκε δίχτυα στο 84ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Κράσνονταρ (4-3-3): Σινίτσιν, Γεντρτσέιτσουκ, Στράντμπεργκ, Γκρένκβιστ, Καλέσιν, Καμπορέ, Γκαζίνσκι (76' Ζοαοζίνιο), Αχμέντοβ, Βάντερσον, Άρι (60' Σμόλοβ), Μαμάεβ (66' Λαβόρδε).

Καμπάλα (4-2-3-1): Μπεζοτόσνι, Ρικαρντίνιο, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μέζα (46' Σαντίκοβ, 91' Ζαργκάροβ), Ντασντεμίροβ, Περέιρα, Γκάι, Αντόνοβ (75' Ζετς), Ζενιόβ, Ντοντό.

Διαβάστε ακόμη:

Σάλκε - Αστέρας Τρίπολης 4-0

ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK