Εύκολα η Φιορεντίνα, "κόλλησε" η Τότεναμ, νίκησε η Αϊντχόφεν (VIDEOS)

Επίδειξη δύναμης έκανε η Φιορεντίνα απέναντι στην Γκινγκάμπ στον 11ο όμιλο, αναμενόμενη ήταν η νίκη της Αϊντχόφεν επί της Εστορίλ στον 5ο. Στο μηδέν έμειναν Παρτιζάν και Τότεναμ για τον 3ο.

Εύκολα η Φιορεντίνα, "κόλλησε" η Τότεναμ, νίκησε η Αϊντχόφεν (VIDEOS)

Φιορεντίνα - Γκινγκάμπ 3-0

(34' Βάργκας, 67' Κουαδράδο, 88' Μπερναρντέσκι)

Με μια άνετη νίκη η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε την ποιοτική διαφορά που τη χωρίζει από την Γκινγκάμπ και φιγουράρει στην κορυφή του 11ου ομίλου μαζί με τον ΠΑΟΚ. Οι "βιόλα", αφού απείλησαν τον Σαμασά, έφτασαν στο 1-0 του 34' με τον Βάργκας που τέλειωσε ιδανικά τη σέντρα του Κούρτιτς. Η αποβολή του Ντιαλό στο 38' με δεύτερη κίτρινη έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ιταλικής ομάδας, η οποία ήλεγξε την κατάσταση και με τον Κουαδράδο στο 67' έφτασε στο 2-0. Προηγουμένως, στο 64', οι κυπελλούχοι Γαλλίας είχαν χάσει τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους με τον Μποβί, στο τρίλεπτο που όπως αποδείχθηκε έκρινε το παιχνίδι. Απλώς στο 88' ο Μπερναρντέσκι, που είχε μπει αντί του Κολομβιανού ακραίου, έδωσε διαστάσεις στο "τρίποντο" της Φιορεντίνα.

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Σάβιτς (56' Ρίτσαρντς), Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Βάργκας, Πισάρο, Κουαδράδο (71' Μπερνρντέσκι), Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (46' Μπάντελ), Γκόμες

Γκινγκάμπ: Σαμασά, Αγκουά, Σανκό, Κερμπρά, Ντιαλό, Λεβέκ, Μποβί, Ματίς, Πιέ (61' Ζιρές), Μαντάν (71' Ντουνιαμά), Μαρβό (52' Γιαταμπαρέ)

Εύκολα η Φιορεντίνα, "κόλλησε" η Τότεναμ, νίκησε η Αϊντχόφεν (VIDEOS)

Παρτιζάν - Τότεναμ 0-0

Παρά το γεγονός ότι είχε 61% κατοχή η Τότεναμ εγκλωβίστηκε από την Παρτιζάν, είχε μόνο τρεις τελικές προσπάθειες και έμεινε στο 0-0. Ο Κέιν σημάδεψε το δοκάρι στο 2', αλλά έκτοτε οι Λονδρέζοι δεν είχαν κάτι περισσότερο από φλύαρη υπεροχή. Καλά οργανωμένοι οι γηπεδούχοι, δεν απειλήθηκαν από μια Τότεναμ που άργησε πολύ να καταλάβει πως το παιχνίδι έκρυβε παγίδες. Η ταυτόχρονη είσοδος των Λαμέλα και Σολδάδο δεν ήταν επαρκής για ν' αλλάξει το αποτέλεσμα και το 0-0 ήταν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος την ίδια ώρα έπαιρνε βαθμό στην Κωνσταντινούπολη.

Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόφ (54' ), Βουλίτσεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς (68'), Γκρμπιτς (85'), Ντρίντσιτς, Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπρ.Ίλιτς, Πάντιτς

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Λένον, Παουλίνιο (60' Σολδάδο), Νότον, Τάουνσεντ (59' Λαμέλα), Κέιν, Φάτζιο, Σαμπουλί (72' Καπού), Ντέιβις, Μπενταλέμπ

Εύκολα η Φιορεντίνα, "κόλλησε" η Τότεναμ, νίκησε η Αϊντχόφεν (VIDEOS)

Αϊντχόφεν - Εστορίλ 1-0

(26'πεν. Ντε Γιονγκ)

Η Αϊντχόφεν άρχισε με νίκη της υποχρεώσεις της στον όμιλο του Παναθηναϊκού, αδικείται όμως από το φτωχό 1-0 στο "Φίλιπς Στάντιον". Πολύ καλύτερη η ομάδα του Φιλίπ Κοκού, απείλησε από την αρχή, σκόραρε σχετικά νωρίς, στο 26' με το πέναλτι του Λουκ ντε Γιονγκ, πέναλτι από γκάφα στην άμυνα, αλλά δεν μπόρεσε να εδραιώσει την κυριαρχία της μ' ένα δεύτερο γκολ. Ο γκολκίπερ Κίετζεκ νίκησε σε κάθε περίπτωση τους αντιπάλους του και κράτησε μέχρι τέλους την Εστορίλ στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Με μία όμως προσπάθεια εντός εστίας, οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι δίχως να διεκδικήσουν ουσιαστικά την ισοφάριση.

Αϊντχόφεν: Τζόετ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Χέντριξ, Μάχερ (74' Ριτζμάιερ), Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Νάρσινχ, Λοκάντια (65' Γιόζεφζουν)

Εστορίλ: Κίεζεκ, Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Μάνο, Ράφαελ, Γκονσάλβες, Αμάντο, Τοζέ (73' Μπαμπάνκο), Μπρούνο Λόπες (73' Αρτούρο), Σεμπά (88' Ρικάρντο Βαζ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK