Λάτσιο-Μάριμπορ 1-0

Η Λάτσιο δυσκολεύθηκε απέναντι στη μαχητική Μάριμπορ, αλλά κατάφερε να τη "λυγίσει" χάρη στο γκολ του Έντερσον στο 62ο λεπτό, σε μία αναμέτρηση που είχε 3 δοκάρια, κόκκινη κάρτα, χαμένο πέναλτι κι ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Λάτσιο-Μάριμπορ 1-0

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Ερνάνες έδωσε τον τόνο του αγώνα, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα Γιασμίν Χαντάνοβιτς (ξάδερφος του Σλοβένου τερματοφύλακα της Ίντερ Σαμίρ Χαντάνοβιτς). Η πρώτη μεγάλη στιγμή, όμως, αφορούσε τους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι μετά από επέμβαση του Άλμπανο Μπιτσάρι, σε κεφαλιά του αμαρκάριστου Ζέλικο Φιλίποβιτς. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε αρκετή δουλειά, σώζοντας το τετ-α-τετ του Γκόραν Τσβιγιάνοβιτς, αλλά όταν ανέβασε "στροφές" η ιταλική ομάδα, ήταν η σειρά της αντίπαλης εστίας να σώσει τον τερματοφύλακά της. Πρώτα σε σουτ του Αντόνιο Καντρέβα από δύσκολη γωνία και στη συνέχεια σε σέντρα του Έντερσον, η μπάλα χτύπησε στα δοκάρια του Χαντάνοβιτς και το 0-0 διατηρήθηκε.

Στο 2ο ημίχρονο, οι 2 προπονητές επέμειναν στις αρχικές ενδεκάδες. Μία ευκαιρία του Έντερσον και μία του Ταβάρες ήταν η πρόγευση για τη δράση που θα ακολουθούσε, αρχής γενομένης από το 62ο λεπτό. Ο Σέρτζιο Φλόκαρι έκανε σπουδαία ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ από δύσκολη θέση, ο Χαντάνοβιτς έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Έντερσον, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 76ο λεπτό, ο Ιταλός επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Χαντάνοβιτς, αλλά τον πρόλαβε ο Γιόβαν Βίντοβιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε. Η μπάλα στήθηκε στη βούλα από τον Ερνάνες, ο οποίος είδε το Χαντάνοβιτς να διώχνει το σουτ του στο δοκάρι. Με παίκτη περισσότερο, η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς παρέμεινε στο προσκήνιο, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα, μένοντας στο "φτωχό" 1-0.

Λάτσιο: Μπιτσάρι, Κονκό, Σιανί, Ντίας, Καβαντά, Τσάνα, Καντρέβα, Γκονσάλες (84' Σάρατε), Ερνάνες, Έντερσον (69' Ονάζι), Φλόκαρι (92' Κόζακ)

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ράιτσεβιτς, Βίντοβιτς, Μέγιατς, Τσβιγιάνοβιτς (86' Κόμαζετς), Φιλίποβιτς, Μέρτελι, Ιμπραϊμί, Ταβάρες (61' Μέζγκα), Μπέριτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK