Μάριμπορ - Τότεναμ 1-1

Η Μάριμπορ παραμένει σε τροχιά πρόκρισης, αφού κράτησε στην ισοπαλία 1-1 την Τότεναμ στη Σλοβενία, για την 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Europa League.

Μάριμπορ - Τότεναμ 1-1

Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς δεν ήταν καλύτερη, αλλά άντεξε στην πίεση των Άγγλων, οι οποίοι παρατάχθηκαν με μικτό σχήμα βασικών και αναπληρωματικών. Για περίπου 40 λεπτά, οι "πετεινοί" ήταν ανώτεροι, αλλά ήταν αρκετά άστοχοι και δεν δοκίμασαν τις ικανότητες του Γιάσμιν Χαντάνοβιτς. Στο 42ο λεπτό, ένα λάθος του Άντρος Τάουνσεν, έδωσε την ευκαιρία στον Άλες Μέγιατς να κάνει μία καταπληκτική ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή να βγάλει στο Ρόμπερτ Μπέριτς για το 1-0.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αντικατέστησε τον Τάουνσεν με τον Ιάγκο Φαλκέ με την έναρξη του 2ου μέρους κι ο Ισπανός συνέβαλε αρκετά στη βελτίωση της ποιότητας των επιθέσεων της Τότεναμ. Στο 59ο λεπτό, ο Φαλκέ έβγαλε στον Τζερμέιν Ντεφό, αυτός σούταρε, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γκίλφι Σίγκουρντσον ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι, έχασαν αρκετές καλές στιγμές και αφότου πέρασαν μία... τρομάρα από την ευκαιρία του Αγκίμ Ιμπραΐμ, περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ράιτσεβιτς, Άργκους, Μέγιατς, Μέρτελι, Τσβιγιάνοβιτς, Μέζγκα (73' Φιλίποβιτς), Ταβάρες (90' Κόμαζετς), Ιμπραΐμι, Μπέριτς

Τότεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Κόλκερ, Βέρτονγκεν, Νότον, Χάντλστοουν, Σάντρο (84' Λίβερμορ), Λένον, Σίγκουρντσον (75' Ντέμπσεϊ), Τάουνσεντ (46' Φαλκέ), Ντεφό

News 24/7

24MEDIA NETWORK