Μπρόντμπι σε οπαδούς: "Μην πηγαίνετε σε καφέ κοντά στην Τούμπα, μην σηκώνετε σημαίες, να είστε ταπεινοί..."

Οδηγίες στους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League έδωσε η Μπρόντμπι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Μπρόντμπι σε οπαδούς: "Μην πηγαίνετε σε καφέ κοντά στην Τούμπα, μην σηκώνετε σημαίες, να είστε ταπεινοί..."
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Μπρόντμπι δεν θέλει να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με τους οπαδούς της στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες.

Αναλυτικά:

"Για να αποτελέσει το ταξίδι στην Ελλάδα είναι μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία για όλους, σα δίνουμε μερικές απλές συμβουλές και σας προτείνουμε να τις ακολουθήσετε όταν κινείστε στη Θεσσαλονίκη.

- Η θύρα που θα εισέρχεστε είναι η θύρα 8 του γηπέδου.

- Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ένθερμοι, έτσι θα πρέπει γενικά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εκεί, καθώς μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις.

- Να κινείστε σε ομάδες και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διαδρομή και τη μεταφορά σας προσχεδιασμένη

- Μην πηγαίνετε σε κλαμπ ή σε καφέ στους δρόμους κοντά στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των ημερών πριν τον αγώνα

- Μην συναντιέστε σε μπαρ της πόλης και αποφύγετε να εμφανιστείτε ως μια ομάδα οπαδών που τραγουδούν και μη σηκώνετε τη σημαία της ομάδας.

- Σε γενικές γραμμές, να είστε ταπεινοί και να σέβεστε τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης"

Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπρόντμπι φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή Τόμας Φρανκ, σχετικά με το πώς προετοιμάζει την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς.

"Μια μάχη σαν αυτή της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ προϋποθέτει αρκετή ανάλυση και συνεργασία από όλο το τεχνικό τιμ. Είδαμε πολλούς αγώνες και αναλύσαμε παίκτες μεμονωμένα, για αρκετές ώρες, προσέχοντας πολλές λεπτομέρειες. Πιστεύουμε ότι η ίδια η διεξοδική προετοιμασία είναι το κλειδί για ένα καλό αποτέλεσμα.

Συνεργαζόμαστε μεταξύ άλλων με μια υποτιθέμενη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, βλέποντας δυνατά και αδύνατα σημεία του κάθε παίκτη. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τους παίκτες, όσο αυτούς της Super Lig Δανίας, γι 'αυτό απαιτεί πολύ περισσότερη ανάλυση από το συνηθισμένο. Για κάθε ένα από τους παίκτες του, ορίζουμε μια μικρή έκθεση που οι παίκτες μας μπορούν να χρησιμοποιούν ως μέρος της προετοιμασίας τους. Ψάχνουμε φυσικά και γενικότερα για το πώς ο ΠΑΟΚ νικάει τα παιχνίδια του, αλλά και πως λειτουργεί στον τομέα της τακτικής.

Χρειαζόμαστε μια αμυντική βάση για να εξουδετερώνει τις επιθέσεις, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τολμήσουμε και στην επίθεση και να επιμείνουμε επιθετικά στο ματς κάποια στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK