Συντριβή για Γιουνγκ Μπόις

Οι Γιουνγκ Μπόις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, γνώρισαν βαριά ήττα στο ελβετικό πρωτάθλημα. Νίκη με... σβηστές μηχανές ο ΑΠΟΕΛ.

Συντριβή για Γιουνγκ Μπόις

Γκράσχοπερ - Γιούνγκ Μπόις 4-1

(39' Μάνσι, 74' Λαβανσί, 86' Σιγκουργιόνσον, 90+5' πέν. Κάιο - 58' Φρέι)

Το κακό φεγγάρι συνεχίζεται για τους Γιουνγκ Μπόις, που γνώρισαν τη συντριβή με 4-1 από την Γκράσχοπερ για την 6η αγωνιστική της Super League Ελβετίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, ωστόσο σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να επιβληθεί των γηπεδούχων. Στο 39', μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ριτζ Μάνσι.

Το συγκρότημα του Άντι Χίτνερ απάντησε με τον Μίκαελ Φρέι στο 58', ωστόσο κάπου εκεί άρχισε η κατάρρευση. Ο Νουμά Ναβανσί ανέκτησε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους στο 74', ο Ρούναρ Σιγκουργιόνσον το διεύρυνε στο 86' και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κάιο με πέναλτι έγραψε το τελικό 4-1, που φέρνει τις "ακρίδες" ισόβαθμες με τους Γιουνγκ Μπόις στην 3η θέση.

Η σύνθεση των Γιούνγκ Μπόις (4-4-2): Μβογκό, Σουτέρ, Φον Μπέργκεν, Ροσάτ, Λέσιακς (82' Ντούα), Ραβέ, Μπερτόνε, Ζακάρια (73' Γκάγιτς), Σικ (60' Σουλεϊμανί), Φρέι, Κούμπο

Συντριβή για Γιουνγκ Μπόις
Μπερτόλιο-ΑΠΟΕΛ CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

ΑΠΟΕΛ - Ερμής Αραδίππου 3-0

(39' Μοράις, 80' Γιαννιώτας, 90+3' Εφραίμ)

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το βασικό στόχο του, κερδίζοντας στην… πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα κέρδισε τον Ερμή με 3-0 (39’ Μοράις, 80’ Γιαννιώτας, 94’ Εφραίμ), χωρίς να πετύχει και τον δευτερεύοντα στόχο του, την καλή εμφάνιση για να «διώξει» τη γκρίνια. Έμεινε με τις εντυπώσεις πάλι στο ΓΣΠ ο Ερμής.

Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση εδώ.

* Η αναμέτρηση της Αστάνα με την Οκζέτπες για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Καζακστάν αναβλήθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK