Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Εύκολα η Κράσνονταρ, απώλεια Καμπάλα

Η Κράσνονταρ έκαμψε την αντίσταση της Ρούμπιν στη Ρωσία, ενώ η Καμπάλα πέταξε βαθμούς με τη Ζίρα και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Εύκολα η Κράσνονταρ, απώλεια Καμπάλα
Άρι-Κράσνονταρ

Κράσνονταρ - Ρούμπιν Καζάν 2-1

(16', 24' Άρι - 21' Κανουνίκοβ)

Δύο γκολ του Άρι μέσα σε οκτώ λεπτά ήταν αρκετά ώστε η Κράσνονταρ να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Ρούμπιν Καζάν για την 13η αγωνιστική της ρωσικής Premier League και να σπάσει ένα σερί τριών ισοπαλιών, με τελευταια τη "λευκή" με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός "χτύπησε" στο 16' και στο 24' και έφτασε τα τρία γκολ σε δύο αγώνες για τους γηπεδούχους. Η μείωση του σκορ από τον Μακσίμ Κανουνίκοβ δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στους παίκτες του Όλεγκ Κονόνοβ, που κράτησαν τη νίκη και με καλή απόδοση στο 2ο ημίχρονο, όταν αντικαταστάθηκε ο Ιγκόρ Πορτνιάγκιν για τους φιλοξενούμενους. Μοναδικό "μελανό" σημείο η αποβολή του Ρικάρντο Λαμπόρντε στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-3-3): Ντίκαν, Καλέσιν (71' Μαρκόβ), Στράντμπεργκ, Γκράνκβιστ, Πετρόφ, Αχμέντοφ, Καμπορέ, Μαμάεβ, Βάντερσον (65' Λαμπόρντε), Άρι, Σμολόβ (62' Τορμπίνσκι)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Εύκολα η Κράσνονταρ, απώλεια Καμπάλα
Καμπάλα-Ζίρα

Καμπάλα - Ζίρα 0-0

Ο Ντμίτρο Μπεζοτόσνι έφτασε τα 637 λεπτά απαραβίαστης εστίας, ωστόσο η Καμπάλα έμεινε στο 0-0 με την Ζίρα και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της TPL (Καραμπάγκ) μετά από 9 αγωνιστικές. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και άφησε να περάσουν αρκετά λεπτά, πριν αρχίσει να γίνεται πιεστική και δη στις αντεπιθέσεις. Αυτο΄συνέβη κυρίως στο 2ο ημίχρονο, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Ρόμαν Γκριγκορτσουκ συνήθως δεν έβρισκαν στόχο, με συνέπεια το μηδέν να μείνει μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-2-3-1): Μπεζοτόσνι, Αμπισόβ, Τσαμάλοβ, Στάνκοβιτς (80' Σαντίκοφ), Αμπασόβ (65' Μιρζαμπαγιόβ), Ντασνταμίροβ, Γκάι, Ζενγιόβ, Ζαργκαρόβ (82' Ζετς), Ντοντό, Αντονόβ

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Εύκολα η Κράσνονταρ, απώλεια Καμπάλα
Ομπαμεγιάνγκ-Ντόρτμουντ-Ρόις

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 5-1

(18', 85', 90'+1 Ομπαμεγιάνγκ, 21', 33' Ρόις - 49' Μπομπαντίγια)

Πενήντα τέσσερα γκολ σε 19 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η αναμορφωμένη Ντόρτμουντ μετά από την αναμέτρηση κόντρα στην ουραγό Άουγκσμπουργκ. Το τελικό 5-1 απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η περσινή εικόνα αποτελεί κακή παρένθεση και οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μάρκο Ρόις οι θεματοφύλακες για τις επιτυχίες της εποχής Τόμας Τούχελ. Οι... Μπάτμαν και Ρόμπιν της Μπορούσια, κατά τις μάσκες που φορούν μετά από μερικούς πανηγυρισμούς, σημείωσαν όλα τα τέρματα στην αναμέτρηση της Βεστφαλίας και συνεχίζουν να καταδιώκουν την αλάθητη μέχρι στιγμής Μπάγερν.

Η κυριακάτικη αποστολή ήταν εύκολη. Η ουραγός της κατηγορίας δεν μπορεί να συνδυάσει Ευρώπη και πρωτάθλημα και μέσα σε μισή ώρα είχε χάσει τον αγώνα. Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 18', ο Ρόις "χτύπησε" στο 21' και στο 33' και το παιχνίδι έδειχνε να παίρνει τον δρόμο του. Η μείωση του σκορ από τον Ραούλ Μπομπαντίγια δεν προβλημάτισε τους γηπεδούχους, που παρατάχθηκαν με τον Σωκράτη Παπασταθόπολο βασικό, ενώ στον αντίποδα ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής. Στα τελευταία λεπτά, ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε ακόμα δύο φορές και έκανε δεύτερο χατ τρικ μέσα στην εβδομάδα, φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και πιάνοντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ (4-1-4-1): Μπίρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (76' Βάιγκλ), Κάστρο (76' Γιανουζάι), Γιντογάν, Καγκάβα, Ρόις (82' Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK