Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε η Μπεσίκτας, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μπούρσασπορ. Την Κυριακή η Τότεναμ ηττήθηκε 1-0 από την Γουέστ Μπρομ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ενώ η Παρτιζάν πέρασε διά περιπάτου από το Κραγκούγεβατς.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Μπούρσασπορ - Μπεσίκτας 0-1

(86' Σαχάν)

Με γκολ του Ολτσάι Σαχάν, η Μπεσίκτας επικράτησε 1-0 της Μπούρσασπορ στην Προύσα, σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super Lig. Η τουρκική ομάδα έπραξε αναλόγως με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού σκόραρε στα τελευταία λεπτά κι επανήλθε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-2-3-1): Ζενγίν, Σίβοκ, Κιουμπασί, Φράνκο, Χάτσινσον, Κάβλακ, Σαχάν (89' Νουκάν), Ουισάλ (46' Κουρτουλούς), Τερέ, Εζιακούπ (43' Σόσα), Μπα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 0-1

(74' Mόρισον)

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε γι' ακόμη μία αγωνιστική η Τότεναμ και το 0-1 από την Γουέστ Μπρομ χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να έχουν σε τρομερή μέρα τον Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος εξουδετέρωσε ουκ ολίγες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, ενώ έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Σαΐντο Μπεραϊνό και Κρεγκ Γκάρντνερ, προτού ο Τζέιμς Μόρισον χαρίσει στην ομάδα του με κεφαλιά την πρώτη της νίκη στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Η σύνθεση της Τότεναμ (4-2-3-1): Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Κίρικες, Ρόουζ, Καπού (76' Λένον), Ντεμπελέ (61' Παουλίνιο), Λαμέλα, Έρικσεν, Σαντλί (61' Σολδάδο), Αντεμπαγιόρ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Ραντνίτσκι - Παρτιζάν 0-3

(11' πέν, 18' Σκούλετιτς, 89' Ίλιτς)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέταρ Σκούλετιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στα πρώτα 18 λεπτά, η Παρτιζάν επικράτησε 3-0 της Ραντνίτσκι και πανηγύρισε την έκτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο 24χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 11' και διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 18' με κοντινό πλασέ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σάσα Ίλιτς στο 89' με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του Αστέρα έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Ν. Πέτροβιτς, Γκρμπιτς, Ντρίντσιτς (71' Σ. Ίλιτς), Μ. Ίλιτς, Πάντιτς (62' Λάζοβιτς), Ζίβκοβιτς (83' Ι. Πέτροβιτς), Σκούλετιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK