Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η Τότεναμ υπέστη βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" με 4-1. Η Παρτιζάν πήρε το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 4-1

(13', 20' πέν, 68' πέν, 75' Αγκουέρο - 15' Έρικσεν)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ (τα δύο με πέναλτι), η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 4-1 της Τότεναμ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε τρία γκολ, δύο πέναλτι που εκτέλεσε ο Αγκουέρο (το ένα εύστοχο στο 20', το άλλο αποκρούστηκε από τον Ούγκο Λορίς στο 32') και πολλές ευκαιρίες, ενώ το δεύτερο δύο γκολ, ακόμα δύο πέναλτι (το ένα εύστοχο από τον Αγκουέρο στο 68', το άλλο άστοχο από τον Ρομπέρτο Σολδάδο στο 62') και την αποβολή του Φεντερίκο Φάσιο (στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα) που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των πρωταθλητών.

Η σύνθεση της Τότεναμ (4-2-3-1): Λορίς, Ντάιερ, Ρόουζ, Καμπούλ, Φάσιο, Καπού (60' Ντεμπελέ), Μέισον (70' Βέρτονγκεν), Λαμέλα (60' Τάουνσεντ), Έρικσεν, Σαντλί, Σολδάδο.

Τα highlights του αγώνα

Ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό

Ο Έρικσεν απάντησε άμεσα με κοντινό πλασέ

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός ξανάδωσε το προβάδισμα στην Σίτι με πέναλτι

Ο Λορίς απέκρουσε το πέναλτι του Αγκουέρο στο 32'

Ο Χαρτ απέκρουσε το πέναλτι του Σολδάδο στο 62'

Το πέναλτι που προκάλεσε την αποβολή του Φάσιο

Στο 68' ο Αγκουέρο ξαναβρήκε τη φόρμα του από την άσπρη βούλα

Με ιδανικό πλασέ στο 75', ο Αγκουέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας 1-0

(77' Ντρίντσιτς)

Η Παρτιζάν ήταν η μεγάλη νικήτρια του 147ου παραδοσιακού ντέρμπι της Σερβίας, όπου τα μεμονωμένα επεισόδια δεν έλειψαν στην αρχή (ρίψη φωτοβολίδων στο 7' κι επίθεσης των οπαδών των γηπεδούχων σ' εκείνους του Ερυθρού Αστέρα).

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με σημαντικότερες εκείνες των Λούκα Γιόβιτς και Μίλος Μπόσαντσιτς, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Τζόρτζε Ράκιτς.

Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, πάντως, είχε την ουσία, αφού στην καλύτερη φάση που δημιούργησε, ο Νίκολα Ντρίντσιτς σημείωσε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι του Βελιγραδίου κι ανέβασε την Παρτιζάν στο +4 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Μπ. Ίλιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Ντρίντσιτς (90' Μάρκοβιτς), Σ. Ιλιτς (71' Πάντιτς), Γκρίμπιτς (56' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς, Σκούλετιτς.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Μπεσίκτας - Σίβασπορ 3-2

(58', 65' Μπα, 79' Σαχάν - 40' Ντα Κόστα, 74' Αρσλάν)

Στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας παρέμεινε η Μπεσίκτας μετά από μία δύσκολη νίκη επί της μαχητικής Σιβασπορ στην Άγκυρα. Πρωταγωνιστής για ακόμα μία αναμέτρηση ο Ντεμπά Μπα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ για την ανατροπή στο γκολ του Μανουέλ ντα Κόστα, ενώ έβγαλε και την ασιστ στο νικητήριο τέρμα του Ολτζάι Σαχάν, όλα στο 2ο ημίχρονο.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Φάνη Γκέκα (7) στη λίστα του πίνακα των σκόρερ.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-5-1): Τολγκά, Κουρτουλούς (73' Ουισάλ), Σίβοκ, Γιουλίμ, Ραμόν, Κάβλακ, Χάτσινσον, Τόρε, Φρέι (56' Εζιακούπ), Σαχάν (87' Φράνκο), Μπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK