Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Εκτός από την Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Νιούκαστλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" την Κυριακή, τάσεις αυτοχειρίας επέδειξε και η Μπεσίκτας, καθώς ενώ προηγείτο μέχρι το 89ο λεπτό, έχασε 3-2 από την Ερτζίγεσπορ. Πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα για την Παρτιζάν.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League  (VIDEOS)

Ερτζίγεσπορ - Μπεσίκτας 3-2

(54' Μπόγε, 89' Εντίνιο, 92' Άλκιλιτς - 70', 85' Κογιουνλού)

Βγαλμένη από ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ ήταν η εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης του "Καντίρ Χας" μεταξύ της Ερτζίγεσπορ και της Μπεσίκτας, η οποία έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super Lig. Ο Τζον Μπόγε έκανε την αρχή στο 54ο λεπτό, δίνοντας με κεφαλιά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ η αποβολή του Γιοκχάν Τερέ στο 67' (σ.σ. θα χάσει το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε) δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Εντούτοις, χάρη στα γκολ του Κερίμ Κογιουνλού (70'-85') η αντίπαλος του Αστέρα ανέτρεψε τα δεδομένα και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την τέταρτη εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς. Δυστυχώς για εκείνην, ένας πρώην άσος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο "κοσμογυρισμένος" Εντίνιο, ισοφάρισε στο 89' με πλασέ στην κλειστή γωνία και σε μία από τις τελευταίες φάσεις, όπου η Ερτζίγεσπορ βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, ο Τσενκ Αλκιλίτς έγραψε με πλασέ το τελικό 3-2.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-5-1): Ζενγίν, Γιουλούμ, Ραμόν, Φράνκο, Χάτσινσον, Κάβλακ (64' Τοσούν), Σαχάν (37' Κογιουνλού), Ουισάλ, Τερέ, Εζιακούπ (88' Σίβοκ), Μπα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League  (VIDEOS)

Τότεναμ - Νιούκαστλ 1-2

(18' Αντεμπαγιόρ - 46' Σά, Αμεόμπι, 58' Πέρεθ)

Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ και το πρώτο τέρμα του μετά από δύο μήνες. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, όμως, αποτελεί την ομάδα με τα περισσότερα λάθη που οδηγούν σε γκολ εναντίον της και το απέδειξε στη συνέχεια. Μέσα σε 7 δευτερόλεπτα από τη σέντρα, η Νιούκαστλ είχε καταφέρει να σκοράρει με την αλλαγή του ημιχρόνου, Σάμι Αμεόμπι. Στο 58', ο Αγιόθε Πέρεθ σημείωνε το "παρθενικό" τέρμα του με τη Νιούκαστλ, η οποία κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Τότεναμ (4-2-3-1): Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Μέισον, Καπού (67' Κέιν), Λαμέλα (78' Λένον), Έρικσεν, Σαντλί, Αντεμπαγιόρ (83' Σολδάδο).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League  (VIDEOS)

Γιαγκόντινα - Παρτιζάν 1-0

(55' Γιόβαντσιτς)

Η πρώτη απώλεια της Παρτιζαν στο πρωτάθλημα είναι γεγονός. Μετά από την εντός έδρας συντριβή από την Μπεσίκτας, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς ολοκλήρωσε τη διαβολοβδομάδα με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας από τη Γιαγκόντινα. Η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια των φιλοξενουμένων, που βρέθηκαν να χάνουν στο 55' από το γκολ του Βλάντιμιρ Γιόβαντσιτς, χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Στεβάνοβιτς (80' Μαρίνκοβιτς), Μπ. Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Μάρκοβιτς (68' Νίνκοβιτς), Ντρίντσιτς, Γκρμπιτς (60' Ζίβκοβιτς), Σ. Ίλιτς, Λάζοβιτς, Σκούλετιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK