Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Η Μπεσίκτας έκαμψε την αντίσταση της Κασίμπασα χάρη στον ασταμάτητο Ντεμπά Μπα, ενώ η Παρτιζάν στέφθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα με το 3-1 επί της Νάπρεντακ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Μπεσίκτας - Κασίμπασα 2-0

(28' πέν., 45+1' Μπα)

Η Μπεσίκτας συνεχίζει να ζει στον αστερισμό του Ντεμπά Μπα, ο οποίος με 2 τέρματα την οδήγησε στη νίκη 2-0 επί της Κασίμπασα στο "Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν". Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς προηγήθηκε με πέναλτι του Σενεγαλέζου επιθετικού στο 28ο λεπτό και στις καθυστερήσεις ξαναχτύπησε για το 2-0. Η ομάδα του Σότα Αρβελάτζε απέτυχε να αντιδράσει και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-2-3-1): Γιονέν, Κουρτουλούς, Ουισάλ, Γιουλιούμ, Μότα, Χάτσινσον, Κάβλακ, Τόρε, Σόσα, Φρέι, Μπα

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Παρτιζάν - Νάπρεντακ 3-1

(37' Λάζοβιτς, 73' Μπ. Ίλιτς, 86' Σκούλετιτς - 90+1' Εντιαγέ)

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε η Παρτιζάν στη Σερβία, αφού μετά από το 3-1 επί της Νάπρεντακ, απέχει 6 βαθμούς από τον Ερυθρό Αστέρα και με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Το παιχνίδι ήταν αρκετά εύκολο για την αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ντάνκο Λάζοβιτς να βάζει τα θεμέλια της νίκης στο 37'. Μπράνκο Ίλιτς και Πέταρ Σκούλετιτς (12ο γκολ σε 12 αγώνες) διασφάλισαν τη νίκη στα τελευταία λεπτά, με τον Ιμπραϊμά Εντιαγέ να μειώνει στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Μπ. Ίλιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Νίνκοβιτς (72' Ζίβκοβιτς), Σ. Ίλιτς (87' Κόγιτς), Λάζοβιτς (78' Λούκα), Σκούλετιτς

Χαλ - Τότεναμ 1-2

(8' Λίβερμορ - 61' Κέιν 90' Έρικσεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK