Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Απώλεια βαθμών για την Μπεσίκτας πριν υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Κωνσταντινούπολη. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Σάντερλαντ υποχρέωσε την Τότεναμ σε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια (2-2). Η Παρτιζάν, αντίθετα, έκαμψε την αντίσταση της Τσουκαρίτσκι με 4-2 και πανηγύρισε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Μπεσίκτας - Ρίζεσπορ 1-1

(81' Σαχάν - 48' Κορκμάζ)

Προτού υποδεχθεί τον Αστέρα η Μπεσίκτας έδειξε προβληματική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και άφησε δύο εντός έδρας βαθμούς. Μάλιστα η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς χρειάστηκε να σκοράρει στο 81' με τον Σαχάν για να ισοφαρίσει και να σώσει τον πόντο, καθώς η ομάδα από τη Ριζούντα, καλά οργανωμένη είχε προηγηθεί με γκολ του Ουμίτ Κορκμάζ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν η πρώτη απώλεια της Μπεσίκτας μετά από δύο ματς, καθώς στην πρεμιέρα είχε νικήσει 1-0 τη Μερσίν.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας: Ζενγκίν, Γιουλούμ (58' Σίβοκ), Ραμόν (72' Ουισάλ), Κοϊμπάσι, Φράνκο, Χάτσινσον, Κάβλακ, Σαχάν, Τορε, Πεκτεμέκ (68' Φρέι), Τοσούν

Σάντερλαντ - Τότεναμ 2-2

(4' Τζόνσον, 82' αυτ. Κέιν - 2' Σαντλί, 48' Έρικσεν)

Μαγική εικόνα αποτελεί το σκορ της αναμέτρησης του "Σταδίου του Φωτός", αφού η Τότεναμ κυριάρχησε, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, ενώ η Σάντερλαντ έβαλε δύο γκολ με ένα σουτ προς την εστία. Η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 3ο όμιλο του Europa League προηγήθηκε, μάλιστα, δύο φορές με τα γκολ των Νασέρ Σαντλί και Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά το αυτογκόλ του νεοεισελθόντα Χάρι Κέιν στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η σύνθεση της Τότεναμ (4-2-3-1): Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Κίρικες, Ρόουζ, Ντεμπελέ, Καπού, Λαμέλα, Έρικσεν (86' Λένον), Σαντλί (70' Σταμπουλί), Αντεμπαγιόρ (79' Κέιν).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS)

Παρτιζάν - Τσουκαρίτσκι 4-2

(10' Πάντιτς, 53' Λάζοβιτς, 75' Σκούλετιτς, 85' Λούκα - 41' Στογίλκοβιτς, 42' Σρνιτς)

Η Τσουκαρίτσκι δυσκόλεψε αρκετά την Παρτιζάν, καθώς ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα σε ένα λεπτό (41'-42') χάρη στα γκολ των Νίκολα Στογίλκοβιτς και Σλάβολιουμπ Σρνιτς. Δύο καλοζυγισμένες εκτελέσεις φάουλ του Νίκολα Ντρίντσιτς από δεξιά έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανακτήσουν το προβάδισμα με τους Ντάνκο Λάζοβιτς και Πέταρ Σκούλετιτς, ενώ ο νεοεισελθών Πρέντραγκ Λούκα κλείδωσε τη νίκη με μία υπέροχη λόμπα.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Πέτροβιτς, Στάνκοβιτς, Ίλιτς, Μάρκοβιτς (65' Ίλιτς), Ντρίντσιτς, Πάντιτς, Γκρμπιτς (74' Λούκα), Λάζοβιτς (88' Φοφανά), Σκούλετιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK