Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Η Αϊντχόφεν επιβλήθηκε 3-0 της Εξέλσιορ με μεγάλη άνεση, ανακάμπτοντας μετά από δύο σερί ήττες.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Αϊντχόφεν - Εξέλσιορ 3-0

(35' Μαχέρ, 44' Νάρσινγκ, 51' Λοκάντια)

Μετά από δύο ήττες με 1-0 σε Ολλανδία και Ευρώπη, η Αϊντχόφεν επέστρεψε στις επιτυχίες και διατηρήθηκε επικεφαλής στην Eredivisie μετά από 8 αγωνιστικές. Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα του Ρότερνταμ και θα μπορούσε να επικρατήσει παραπάνω από το τελικό 3-0. Μετά από μία σειρά χαμένων ευκαιριών κι ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Φλόριαν Γιότσεφτσουν, ο Άνταμ Μαχέρ άνοιξε το σκορ στο 35'. Λουσιάνο Νάρσινγκ και Γιότσεφτσουν έβαλαν το "λιθαράκι" τους κι αυτοί στο επόμενο τέταρτο κι αν δεν ήταν η αχρείαστη αποβολή του Τζέφρεϊ Μπρούμα στο 60', το απόγευμα θα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν (4-3-3): Τσουτ, Αρίας, Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς, Βαϊνάλντουμ, Χέντριξ, Μαχέρ, Νάρσινγκ, Λοκάντια (82' Φλουτ), Γιότσεφτσουν (74' Γκουαρδάδο)

Ζιλ Βισέντε - Εστορίλ 1-1

(38' Νουάνκουο - 43' πέν. Κλέμπερ)

Η Εστορίλ δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα μετά από την ώθηση που πήρε με το "τρίποντο" κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ζοζέ Κουσέιρο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε και παραμένει πολύ χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Οι ουραγοί, μάλιστα, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Σιμεόν Νουάνκουο στο 38', για να ισοφαρίσει ο Κλέμπερ με πέναλτι 5 λεπτά αργότερα, σκοράροντας για 3ο σερί παιχνίδι.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Βάγκνερ, Μάνο, Ρούμπεν, Ταβάρες, Νασιμέντο, Γκονσάλβες, Αμαντό (83' Λόπες), Εσιτί, Κλέμπερ (63' Αρτούρο), Σεμπά (63' Τοζέ), Κούκα

* Η Ντιναμό Μόσχας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK