Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Με τον τιμωρημένο Φιλίπ Κοκού να παρακολουθεί από τις εξέδρες την αναμέτρηση, η Αϊντχόφεν επικράτησε 3-0 της Άλκμααρ και θα υποδεχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία τον Παναθηναϊκό την προσεχή Πέμπτη (23/10, 22:05). Αποκλείστηκε πρόωρα στο Κύπελλο η Εστορίλ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Αϊντχόφεν - Άλκμααρ 3-0

(20' Νάρσινγκ, 29', 41' Μάχερ)

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Αϊντχόφεν για να κάμψει την αντίσταση της Άλκμααρ και να πανηγυρίσει την πέμπτη εντός έδρας νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις με απολογισμό 18-1 γκολ. Μία τρομερή μπαλιά του Γέτρο Βίλεμς "τρύπησε" την άμυνα των φιλοξενούμενων κι έδωσε την ευκαιρία στον Λουτσιάνο Νάρσινγκ να ανοίξει το σκορ στο 20', ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Άνταμ Μάχερ, ο οποίος βρήκε δίχτυα πέφτοντας στο 29' και με τρομερή ατομική προσπάθεια στο 41'.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν (4-3-3): Ζουτ, Αρίας, Ισιμάρ-Μερέν, Ρέκικ, Βίλεμς, Μάχερ, Χέντριξ, Γκουαρντάντο (71' Ρίτσμαϊερ), Νάρσινγκ, Γιόζεφζουν, Ντε Γιονγκ (79' Λοκάντια).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Βαρζίμ - Εστορίλ 2-1

(25' πέν. Νελσίνιο, 42' Κοεντράο - 31' Τοζέ)

Στον τρίτο γύρο σταμάτησε η πορεία της Εστορίλ στο Taça de Portugal, αφού η Βαρζίμ τη νίκησε 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League προσπάθησε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις και σε μία εξ αυτών ευτύχησε να σκοράρει στο 31ο λεπτό με τον Τοζέ. Εντούτοις, είχε προηγηθεί το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νελσίνιο (σ.σ. παίκτης των φιλοξενούμενων) στο 25', ενώ τρία λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ρούι Κοεντράο χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του πορτογαλικού βορρά. Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και οι γηπεδούχοι ένα ακυρωθέν γκολ.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Η αναμέτρηση της Ντιναμό Μόσχας με την Άμκαρ για τη 10η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος αναβλήθηκε, καθώς το "Ζβέζντα Στέιντιουμ" είχε καλυφθεί από χιόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK