Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Ο "εμφύλιος" της Μόσχας βρήκε νικήτρια την Ντιναμό, η οποία επικράτησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ και την άφησε ακόμα πιο πίσω στη μάχη τίτλου με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Εστορίλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει την Πόρτο (2-2).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Ντιναμό Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

(54' Κοκόριν)

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυριαρχία, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με κάποια από τις ευκαιρίες τους. Η Ντιναμό, μάλιστα, ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αφού στο 45' κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Ματιέ Βαλμπιενά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιγκόρ Ακινφέεφ. Στο 54ο λεπτό, όμως, ο Αλεξάντερ Κοκόριν το πέτυχε και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας (4-2-3-1): Γκαμπούλοφ, Χούμποτσαν, Σάμπα, Ντούγκλας, Μπίτνερ, Βενκέρ, Ντενίσοφ, Βαλμπιενά (72' Ιόνοφ), Γιουσούποφ, Ζιρκόφ (90+3' Τζούτζακ), Κοκόριν (75' Κουράνι)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού (VIDEOS)

Εστορίλ - Πόρτο 2-2

(27' Κούκα, 81' πέν. Τοζέ - 20' Μπραϊμί, 90+4' Τόρες)

Η Εστορίλ έψαξε την έκπληξη της αγωνιστικής, αλλά δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει την Πόρτο φέτος στο πρωτάθλημα, μιας και το γκολ του Όλιβερ Τόρες στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 στους "δράκους". Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Γισσίν Μπραϊμί, ωστόσο ο Κούκα στο 27' ισοφάρισε και ο Τοζέ στο 81' με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Εστορίλ. Η νίκη εν τέλει δεν ήρθε κι έτσι η ομάδα του Ζοζέ Κουσέιρο παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-2-3-1): Κιέσεκ, Λουίς, Ταβάες, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αμάντο, Εσίτι, Κούκα, Τοζέ (88' Νασιμέντο), Μπαμπάνκο (68' Γκονσάλβες), Σεμπά (83' Φερναντίνιο)

Χέρακλες - Αϊντχόφεν 1-2

(29' Λίνσεν - 45' Ντε Γιονγκ, 90+2' Ρέκικ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK