Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού από το 10ο όμιλο του Europa League στις εγχώριες διοργανώσεις τους.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Τότεναμ-ΚΠΡ 2-1

(60' αυτ. Φαουρλίν, 61' Ντεφό - 33' Ζαμόρα)

Δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά έδωσαν την πρώτη εντός έδρας νίκη στην Τότεναμ για τη φετινή σεζόν. Η ΚΠΡ αντιστάθηκε σθεναρά στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ωστόσο η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας έφτασε στο "τριποντο" με 2-1 και "αναρριχήθηκε" στον πίνακα της βαθμολογίας της Premier League. Η νίκη προέκυψε μετά από ανατροπή, αφού για ακόμα μία φορά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν δίχως εμπνεύσεις και με αρκετές δυσκολίες στη δημιουργία. Το rotation από το ματς του Europa League κόντρα στη Λάτσιο έφερε ξεκούραστα πόδια στο ματς, παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μπόμπι Ζαμόρα. Η είσοδος του Στίβεν Κόκερ εξορθολόγησε το σύστημα των "σπιρουνιών", με κανονική αμυντική τετράδα και τον Γκάρεθ Μπέιλ να ανεβαίνει στα χαφ. Οι "καρποί" συλλέχθηκαν μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 60' ο ώμος του Αλεχάντρο Φαουρλίν έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του και στο 61' ο Τζερμέιν Ντεφό (μετά από δοκάρι του Μπέιλ) ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η σύνθεση της Τότεναμ: Φρίντελ, Γουόκερ, Βέρτονγκεν, Γκαλάς, Μπέιλ, Σάντρο, Ντεμπέλε, Λένον (90' Τάουνσεντ), Σίγκουρντσον (46' Κόκερ), Ντέμπσεϊ (88' Χάντλστοουν), Ντεφό.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Λάτσιο - Τζένοα 0-1

(79' Μποριέλο)

"Μαγική" εικόνα αποτελεί ο αγώνας μεταξύ της Λάτσιο και της Τζένοα που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-0. Η ρωμαϊκή ομάδα περιόρισε στο μισό γήπεδο την αντίπαλό της και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να προηγηθεί, όμως, ο Φρέι επενέβη όποτε χρειάστηκε. Ως εκ τούτου ο άγραφος ποδοσφαιρικός νόμος εφαρμόστηκε στο 79ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη ασίστ του νεοεισελθόντα Αντονέλι με το "τακουνάκι" και διαγώνιο πλασέ του Μποριέλο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Γενοβέζων στο εφετινό πρωτάθλημα. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του, αναπληρωματικού σήμερα, Αλέξη Τζόρβα διατήρησε το προβάδισμα και πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Στον αντίποδα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League υπέστη την πρώτη της απώλεια, λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο βαθμό που απέσπασε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Η σύνθεση της Λάτσιο: Μαρκέτι, Σκαλόνι (69' Μάουρι), Μπιάβα, Τσιάνι, Καβάντα, Καντρέβα (77' Κλόζε), Λεντέσμα, Ερνάνες, Λούλιτς, Κόζακ, Σάρατε (69' Γκονσάλες).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
VM

Μάριμπορ-Γκόριτσα 4-0

(11' Πλόι, 14', 60' Μπέριτς, 69' Βίντοβιτς)

Η Μάριμπορ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τον Παναθηναϊκό και διέλυσε με 4-0 την Γκόριτσα για την 10η αγωνιστική της PrvaLiga. Η αντίπαλος των "πρασίνων" στο Europa League έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και στο 14' είχε πάρει προβάδισμα 2 γκολ με το επιθετικό δίδυμο Άλεν Πλόι και Ρόμπερτ Μπέριτς να νικούν από μία φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι πρωταθλητές Σλοβενίας διατήρησαν το ίδιο υψηλό τέμπο, έχασαν ευκαιρίες και στο 60' ξανά ο Μπέριτς, ο οποίος παρακολουθείται από Αταλάντα, Σιένα, Κιέβο και Παλέρμο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69' ο Γιιόβαν Βίντοβιτς, μετά τη 2η ασίστ του Αγκίμ Ιμπραϊμί στο ματς, με εκτέλεση φάουλ.

Η σύνθεση της Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Βίντοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Τραϊκόβσκι, Ιμπραϊμί, Ντόντλεκ, Τσβιγιάνοβιτς (46' Κόμαζετς), Ρεπ (66' Φιλίποβιτς), Μπέριτς, Πλόι (82' Τσέρνιτς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK